Budapestre jön a Walking Dead egyik sztárja

Lennie James is szerepelni fog a magyarországi helyszíneken forgó Szárnyas fejvadász 2-ben.

Az Alcon Entertainment a napokban hivatalosan is bejelentette: Lennie James a Walking Dead, a Jericho és sok más sorozat sztárja is szerepet kapott a magyarországi helyszíneken készülő Szárnyas fejvadász 2-ben, aminek nemrég el is indult a forgatása (hiszen a főszereplő, Ryan Gosling már egy hónapja megérkezett hozzánk).

Az 50 éves színész így olyan sztárok mellé csatlakozott Ridley Scott 1982-es kultfilmjének folytatásában, mint Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass és Dave Bautista. A Szárnyas fejvadász 2-t a A Szárnyas fejvadász 2-t viszont már nem Ridley Scott rendezi, hanem a Sicariót is jegyző Denis Villeneuve, aki a futurisztikus Los Angelest ilyen látványtervek alapján rendezi be Budapesten:

bladerunner2.JPG

Ez pedig egy látkép a jövő replikánsokkal teli nagyvárosáról:

bladerunner2_2.JPG

Magáról a film sztorijáról viszont továbbra is keveset tudni. A forgatókönyvet ugyanaz a Hampton Fancher írta, aki az első részt, és az új történethez felhasználta azokat a jeleneteket, amiket az 1982-es változatból a drága külső forgatás és az olcsón megszerzett nagyvárosi díszletek miatt Ridley Scott kivágott. Ilyen volt többek között a régi nyitójelenet is, amiben a hatalmas aratógép mellett sétáló Rick Deckard egy farmházban intézi el az első szökött replikánst: 

10493589_e51854651caf2d70e290146b0968051c_wm.jpg

A Szárnyas fejvadász 2-t 2017. október 6-án mutatják be az amerikai mozik, reméljük nekünk sem kell sokat várni a magyarországi premierre. (via Movieweb)