Daisy Ridley vadonatúj Star Wars 8 werkvideóban vicceskedik

Szerdán, azaz május 4-én volt a nemzetközi Star Wars-nap, ennek örömére a Disney meglepte a rajongókat egy mókás Star Wars 8 forgatási videóval, amiben a 7. rész Erő-érzékeny tinilányát alakító Daisy Ridley köszönte meg a Csillagok háborúja-fanok adományait.

Ez a szpot volt ugyanis az utolsó promója a Force for Change jótékonysági kezdeményezésnek, ahol azon túl, hogy az adományok jó helyre fognak kerülni, az egyik szerencsés felajánló elutazhat arra az ír sziklaszigetre, ahol Rey és Luke Skywalker találkoztak Az ébredő Erő fináléjában.

A rajongóknak persze azért is izgalmas ez a videó, mert a színésznő a Star Wars 8 egyik díszletéből jelentkezett, a háttérben pedig pár űrlény mellékszereplő is felbukkant a focilabdarobot BB-8 mellett. Az egyikük egy bothan kém, a másik az Ellenállás hős pilótája, az abednedo fajba tartozó Ello Asty, a harmadik pedig egy mon calamari flottatiszt, aki egyes rajongói tippek szerint maga Ackbar admirális. 

A Star Wars-napot egyébként Barack Obama és neje is megünnepelte a Fehér Házban: az amerikai elnök és a first lady rohamosztagos jelmezbe bújt rajongókkal és egy élethűen csipogó R2D2-vel buliztak együtt.