Demcsák Zsuzsa feje, alpári berúgás, sírás és smárolás vitte a Money or Love-ot

Kínos történetekkel és bonyolult taktikázással folytatódott a reality, aminek meg is lett az első kiesője.

Zsófi magyaráz valamit. Forrás: TV2Play

 

Az igen erősre sikerült első hét után (Fűrészkedés és erős kontraxt) lecserélődtek a főnökök, ami azért nem egy akkora nagy megtiszteltetés, de ez is több, mint a semmi. Angéla, mint a lányos ház megbízott ügyvezető igazgatója, többségi shareholdere szépen kiosztotta a feladatokat, ami annyi, hogy plusz melót csinált magának és elsőként lefőzte a világi nagy reggeli lakomát, rántottát hat személyre. Eközben a szomszédban Zotya full szabálytalanul nyomta a vállazást. A lényeg, hogy bedurrantsa az ágyúgolyókat, az meg ezzel az alibi gyúrással is sikerült kivitelezni.

 

 

Érzelmes feladattal indult a hét. Le kellett írniuk a srácoknak, hogy mi volt az életükben az a dolog, amiről még soha, vagy csak nagyon kevés embernek beszéltek, mert nem túl büszkék rá. Tehát a srácok papírra vethetik bánatukat, és lelki szemetesnek használhatják a lányokat, de persze úgy is fel lehet ezt fogni, mint teljes kitárulkozás, egy őszinteség szeánsz. Kivéve, ha valaki nem egy alpári, mocsári bebaszásról írt anekdotát. A levelek és a hozzájuk csatolt százas zsepi is átkerült a lányokhoz, akik fel is olvasták a szerzeményeket.

Bevallom az őszintén

- ezt mondja Zsófi, aki nem tudna olyat csinálni, amit szerinte Bazsi tett, hogy összekeverte a barátját egy lánnyal, ami hosszabb ideig tartott, majd az egészről kummantott, így bocsánatot sem kért miatta. Nem is ezt kusza történet a lényeg, hisz a legjobb legkínosabb sztori az azé a csávóé, aki egy házi buliban elment szarni, majd elaludt a wc-n, aztán befeküdt egy csaj mellé. De ezzel nincs vége, ugyanis másnap reggel az egyik barátnő röhögve mesélte, hogy az ominózus budiban nem is volt papír, tehát a történte főhőse szaros seggel kuckózott be a lány mellé, aki bejött neki. Meglepő módon senki nem gondolt Levire a szarós sztorival kapcsolatban.

Petra megkapta a sírós levelet, amiben egy fiú bevallja, hogy nehéz volt a kapcsolata a szüleivel, mert rossz gyerek volt. Ennél persze jóval szívszorítóbban volt ez leírva, de a lényeg, hogy bekönnyezett még Szandi is. 

Több személyiségen fut, mint a falra hányt borsó.

Zotya valahogy így foglalta össze azt, amit Alexszel kapcsolatban gondol.

Az esti randikon kiderült, hogy Aidan csillagai nem állnak túl jól a lányoknál, mert szerintük elég nagy vadparaszt volt az össznépi szeánszon, amikor lényegében nem is csinált semmit. Az összerittyentett pompás vacsoránál (paradicsomos tészta, mellé boros pohárban szervírozott kóla) Levi értetlenkedett, hogy Aidan miért vágja maga alatt a fát a szopó ágon. Nem kell ide sem Poirot, sem Sherlock, mert a Money or Love Agatha Christieje, Zotya megfejti a nagy talányt, hogy a lányok rosszul dekódolták Aidan fellépést, nekik ugyanis az nem jött be, hogy arrogáns volt. Onnantól már mindegy volt, hogy mit mond.

A vacsorával párhuzamosan futó randin Alex nem árulta el Petrának hogy a (bél)gáz levelet, történetet Levi írta. Elmagyarázza interjúban, hogy majd az mekkorát fog csattanni, amikor ott és akkor szembesül vele a lány. Mintha nem 10-20 perc késéssel derülne ki ez a dolog, illetve nem lehetne kitalálni, hogy az adott napon randin még nem járt alfa hímek közül Zotya és Levi közül inkább az Aranypartban bőröndbe püréző (Levi király) lesz a megfejtés.

Levi nagyon hamar kidumálta magát Áginál, megmondja, hogy ő ilyen, néha szaros seggel alszik, néha a saját bőröndjébe okádik, oszt annyi. Neki ez a leggázabb sztorija, ezt kellett leírni, ez van, ezt kell szeretni. Ez a téma végre kifulladt, úgyhogy Levi inkább elkezdte vallatni Ágit, hogy kiderüljön, mi a helyzet a lányos házban.  Végül meg is beszélték, hogy akkor előadják a Gór Nagy Mária Színitanodába belépő felvételi produkciójukat, hogy ez most nem sikerült jól, kicsit billeg a kapcsolatuk, aztán inkább nyitnak stabilabb párok felé, hogy megbontsák a nagy egységeket. Levi úgy prezentálta a dolgot, hogy abból az alábbi párbeszéd született.

- Nincs itt az én lelki világomnak való csaj, egy vaddisznó állat. (Levi)

- Egy olyan, aki telehugyozza a medencét első nap, nem? (Bazsi)

A következő napon visszarepültek a szerelmesek az oviba. És nem valami gyalázat dedós cicaharc miatt, hanem azért, mert feladatként a srácoknak le kellett ülniük gyurmázni és formába önteni, hogy mi is az a szerelem. Ugyanezt kellett megugraniuk a lányoknak is, csak nekik ecsettel, vászonnal és festékkel. Annyit elárulok, hogy nem ezekért az alkotásokért fog ölre menni a Nemzeti Múzeum a mindent is lenyúló British Múzeummal.

A srácok műelemzéssel kezdik, majd pontozással folytatják a lányok alkotásainak szemlélését. Aztán megtörtént ugyanez fordítva, ami abból a szempontból viccesebb, hogy a lányok túlzóan komoly értékelése abszurd komédiába hajtja a jelenetet, hisz a srácok gyurma figuráit még az alsó tagozatos tanító nénim, Kati néni is úgy dobta volna vissza, mint a szél. Ekkor viszont valami olyan történt, ami eddig még nem. Az adott adás 49. percében Demcsák Zsuzsa csípőből eleresztett egy jó poént. 

Levi kapta a lehetőséget, hogy elvigyen egy lányt randira. Levi tökéletesen letapogatta a látószervével a helyzetet, miszerint a szarós  (vagy szaros?) sztori után egymást tiporják a csajok, hogy ők mehessenek vele randira. Levi ironizálására Demcsák lecsapott, ami valahogy így nézett ki:

- Tudom lányok, hogy mindenki engem akar.

- Beleértve engem is.

 

Forrás: TV2Play

 

Levi végül Zsófit választotta, akinek az arcára egyből kiütközött a deres gyász.

Ennél csak az volt jobb, amikor Levi a csávóknál is ledobta az atomot. Ádám csöndben, a kanapénak dőlve nyelte az ideget és ugráltatta a mellizmait az inge alatt. Zsófi amúgy egyből levágta, hogy itt csak az volt, hogy megkeverték a szart és ő volt a kanál… Nincs kedve az egészhez, de egy a lényeg, hogy mehet programozni, kimozdulhat, max majd nézi a tájat.

Szandi és Bazsi elmehetett egy szuper randira, ami így néz ki:

 

Forrás: TV2Play

 

Ezekért a prémium összeböffenésekért éri meg élni, hogy a partra ledobott két széken ücsörögve lehessen beszélgetni, amihez alsó hangon 2 operatőr plusz ki tudja hány szerkesztő asszisztál. Eközben Ádám masszívan rágta a szart, hogy Levi Zsófival ment beszélgetni. Közben az valahol sokkal izgibb, hogy ezekkel a randikkal párhuzamosan a medence szélén Aidan megfejtette Szandi festményét, hogy okkal rajzolt fekete sziluetteket, hogy nem véletlen, hogy a lány, akit lerajzolt, annak hosszú a haja, tehát neki ez egy sötét emlék, ami még elég erősen él benne, tehát nem tette túl magát a régi szar, full sztereotip kapcsolatain.

Teniszlabda- golyókapkodós rém hosszú játék után Ádám és Zsófi mentek el lovagolni a tengerpartra, mire Áginak és Bazsinak a csóró priviző jutott. Ági még így is úgy megszédült ettől a beszélgetéstől, mintha csak most szállt volna ki egy minden irányban pörgő ringispilről. Most esett le neki, hogy amit egy napja gondolt, az nincs is úgy, lehet, hogy Levi mégsem megbízható, amit amúgy tudott, de most még jobban rájött, hogy taktikából sem bízhat benne, mert végre megértette, amit a szomszéd tévécsatorna nézője is lát, hogy Levi TAK-TI-KÁ-ZIK. (Hogy ezt mekkora hatásfokkal űzi, az később kiderül.)

 

Forrás: TV2Play

 

Az össze-vissza randizgatás vége, hogy Levit és Szandit is összefújta a trópusi szél. Szandi próbált megtudni ezt-azt Ágitól, aki Bazsival ment el dumizni, meg közben próbált jó fej lenni, hogy mit mondjon majd ő, ha Levivel megy. Ebből végül az lett, hogy a konyhában csámcsogva állva bele a konfliktusba provokálta Ágit, hogy mondja már ki, pacekba, hogy kétszínűnek tartja őt. 

Ennek a madárnak így is jó leszek

Mondta Szandi, majd elindult Levihez, akivel haverilag lepacsizott. Dühből, indulatból indult beszélgetés alá egyből bekevertek egy lágy, andalító prüntyögést, és máris átcsapott az egész egy sokkal pozitívabb beszélgetésbe. Szandiban a pozitív csalódás ellenére sem változott az, hogy Levi túltolta az egészet, de annyira, hogy az már szar. 

Ezt követően már csak Kitty maradt, aki megcsinálta, ha nem is élete, de a műsorban eltöltött bő egy hetének a legnagyobb hülyeségét, hogy elhajolt Aidan szája elől. A csajok is megmondják, hogy ez nagy butaság volt, mert egy szájra puszi még semmi, hisz nem kell attól tartania, hogy Aidan megerőszakolja a torkát a nyelvével, ahogy azt Szendi tökéletesen be is mutatta.

Íme:

Forrás: TV2Play

 

Az IKEA-s virágtartót összeszerelős játékot Levi és Ági nyerte, ha esetleg érdekelne ez bárkit is. Szandit non-stop azzal csesztette mindenki, hogy mennyire látszik, hogy azért bejön, bejövöget neki Bazsi, erre - mivel nyilván a készítők is sokat kérdezték erről, amikor interjúztatóák, hisz a házban állandó téma - fa arccal, halál komolyan, érzelemtől mentesen, ide a rozsdás bökőt meg kisujjeskü és cserkész becsszó kijelenti, hogy nála zárva van minden kapu, amin Bazsi aztán vígan dörömbölhet, sosem jut be.

Nem is mondok semmit, annyira elvizualizáltam magam…

Ádám is kivan a kangörcstől már, ha csak Zsófira gondol.

 

Forrás: TV2Play

 

Ennek köszönhetően a semmiből kialakult a világ legjobb beszélgetése Aidan és Ádám között.

- Há’ jól egymásra vagytok nyomva…

Így kezdte Ádám, mire Aidan már lubickolt is a párbeszédben.  Igazából, csak hátra dőlve élvezte, hogy Ádám olyanokat mond, hogy 

- Látszott rajta, ahogy (Kitty) nézett, hogy dobna az ágyba.

Shakespeare-be oltott Lev Tolsztoj legyen, aki kibogozza ezt a szerelmi szálat, de a lényeg, hogy őrült kombinatorikával súlyosbított taktikázás ide vagy oda, de eldurran az eső csók Levi és Ági mesés tengerparti sétája alatt. Íme:

 

Forrás: TV2Play

 

Az esti össznépi csókmaraton után (Petra lekapta Alexet, Aidan kierőszakolt egy szájra puszit) reggel a srácok a medencénél betámadták Alexet, hogy ne legyen már ekkora madár, ne adja itt a hülyét, hogy ő így már boldogan menne haza. Alex egyből el is kezdte szarul érezni magát, pedig pár perce még milyen pozitív vajban elvolt a kis rózsaszín ködfelhőjében.

 

Kitty kinéz a kamerába, hogy HELP. Forrás: TV2Play

 

A reggeli felejthető semmi után hirtelen leszállt az est,  jött a szeánsz Zsuzsával, ami a múltidézés után meg is hozta a nagy meglepetést. Kiderült végre, hogy akkor hogy is néz ki itt a kiesés. A nézők szavazatai alapján a két legkevésbé szimpatikus játékos közül esik majd ki valaki. A döbbenet, hogy Zotya és Alex került veszélyzónába. Zotya sem értette, hogy mit rontott el, hisz mindenkivel jó fej volt. De ugye, itt nem ez a lényeg, hogy a házban a srácokkal milyen a kapcsolata, hanem az, hogy a képernyőn keresztül ő nem annyira szimpi a nézőknek. Ez pedig abból a szempontból full logikus, hogy a legszimpatikusabb ember Aidan lett, tehát a nézők zsánere inkább az, amit Aidan képvisel (cingár, szálkás, arrogáns Don Juan), nem pedig az, amit Zotya (kidobó embernek tűnő  tetkós hegyomlás nagy szívvel).

A plusz trükk a kiesésnél, hogy mindenki szavazott, fiúk, lányok, vegyesen, teljesen koedukált módon, ahogy a genderneutrál megy az égen. A végeredmény viszont az lett, hogy Zotya marad, amire Levi egyből megindult ölelkezni és pacsizni. De mivel a sorsdöntő szavazat Bazsinál volt, ha úgy vesszük, ezért Szandi meg is mondja interjúban, hogy szerinte ez az egész viselkedés a brit legénybúcsús turistákat lehúzó sarki kocsmába való, mint bártender ezt ő nyilván tudja, szóval nem szívesen adja a nevét Levihez és most aztán már Bazsihoz sem.

 

Nem lesz több ilyen bohókás pillanat, hisz Alex offolta magát a játékból. Forrás: TV2Play

 

Ezzel véget is ért a második hét.

FYI: tehát a tartalom még mindig patent, de essen szó egy-két technikai dologról.

Rendszeresen behallatszanak a háttérben dolgozó munkások.

A helyszínek elkerítése nem csak az audio területén nem tökéletes: Ági és Levi "álom" randija, ami egy tengerparti séta úgy lett felvéve, hogy a háttérben látszanak az emberek. Homályosan, de látszanak. Ott fürdőznek az emberek a vízben, ezért nem csinálhat semmit, nem mozoghat nagyon Ági és Levi sem. Közben még egy kisebb termetű kutya is ugatott beszélgetésük alatt.