Egyre kifelébb

Még csak lassan, de egyre inkább! A szobaprogramok mellett már stabilan követelik helyüket a külső rendezvények, de általában mindenkit kérnek az elővigyázatos viselkedésre, ami azért otthon sem árt. Meg persze VAKÁCIÓ!

Vakáció-sziget

Margitsziget, június 15-től., 8:00

2020. június 15 – augusztus 28. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket 6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.

 

Pető Péter: Lesgól

június 15., 17:00

Az Orbán-rendszer sportpolitikája. A szerzővel Szarka Károly, a könyv szerkesztője beszélget. A könyvbemutatót a Kossuth Kiadói Csoport Facebook-oldala élőben közvetíti. 

 

Soós Edina: Eleven kontúrok - megnyitó

Fiktív Gasztrogaléria, Budapest, június 15., 19:00

Új tárlattal jelentkezik a Fiktív Gasztrogaléria! A terasz után megnyílhatott a belső tér is, és nem adjuk fel a kulturális programunkat sem. A nyár az eleven, vidám színek időszaka, különösen néhány borongós, nehéz hónap után Mindnyájunknak szükségünk van rá!

 

TRIP WebSzínház // Varsányi Péter - Tobzoska és a piros

június 15., 19:00

Írói előszó: Kiss Piros, Meseország gyerökpolgára útra kél, azon céltul vezérölve, hogy karanténnapjait tengető nagymamájának eljuttassa életmentő kosarát. Ám az rút koronanyavalya Hencidától Boncidáig mindenütt erőst megveti a maga lábát, s ezzel egyúttal ollyan csúf próbák elé állítsa a gyermököt, mint a hátramenés. Biza, a koronadög nem ám csak kosarak és mesék tartalmát változtassa meg, hanem még a tisztösségös mesehősök természötét is színérül visszájára fordítsa, mint bolond a szájfödőjét. Aki nem hiszi, az annyit es ér! LINK

 

Karanténestek 66. - Budapesti Fesztiválzenekar

június 15., 19:45

A sorozat hétfői koncertjén a ritkán játszott zeneszerző Galina Usztvolszkaja 1. kompozícióját is meghallgathatjuk Händel triószonátája és Schönberg vonósszextettje mellett.

 

Monday Concerts live on Staatsoper.TV

június 15., 20:15

A hétfői koncertek programja vokális és kamarazenei művekből valamint balettek részleteiből áll össze. A Bayerisches Staatsorchester zenészei, a Bayerisches Staatsballett táncosai és a Staatsoperben fellépő művészek produkcióit láthatjuk.

 

Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Városháza udvara - Kiskunhalas, június 15., 19:00

Az Az előadás eredetileg a Corvin Dumaszínházba lett meghirdetve, az oda szóló jegyek érvényesek a Budapest Parkba.

 

All Stars

Budapest Park, június 15., 20:30

Az Az előadás eredetileg a Corvin Dumaszínházba lett meghirdetve, az oda szóló jegyek érvényesek a Budapest Parkba.