Feszült pillanatok a Zsákbamacskában

Ma pedig érkezik Korda György!

A Zsákbamacska csütörtöki adásában komoly izgalmakat kellett átélniük a játékosoknak, hála többek közt a showmester Majkának, aki ügyesen játszott a versenyzők idegein.

A Kató néninek öltözött Benedek és a balerinaként érkező Bibo kártyapárbajában például Benedeknek volt nagyobb szerencséje, előbb kihúzott egy 500 ezres majd egy 300 ezres kártyát is, de Majkának többször sikerült elhitetnie vele, hogy a még fel nem fedett lapon egy fekete macska lapul.

Istit is sikerült meglepnie a műsorvezetőnek, mert amikor a Lara Croftnak öltözött Gréti visszautasított 200 ezer forintot, Majka felajánlotta Istinek, hogy ugorjon be ő, és találja ki, kinek a zsebében lapul 400 ezer forint. Isti vonakodott elfogadni az ajánlatot, ezért Majka még rádobott egy tízest, és a versenyző végül jól tippelt.

Később Grétinek is szerencséje lett, igaz, hogy nem tudta fejből, hogy Hevesi Tamás a csíkos napernyős slágerét melyik együttesben énekelte el, de jól tippelt, és így egy 330 ezres elektromos robogóval lett gazdagabb.

Az amerikai focistának öltözött Józsi a végső játékban viszont rosszul döntött, de így se járt azért rosszul. Azt a függönyt választotta, amely mögött 600 ezer forint értékű mobiltelefon, füles és hangszóró lapult. Ha a másikat választja, akkor viszont egy másfél milliós tévével távozhatott volna.

A következő adásban egy igazi híresség is tiszteletét teszi: jön Korda György, aki a Reptér című megaslágerét is előadja! Valójában persze csak egy játékos fogja imitálni az énekest, de az előzetes alapján tökéletesen hozza a karakter.