Fővárosi szerda ajánló

Ma bent maradunk a fővárosban, és mindenféle vegyeset ajánlunk. Aztán jón a sok zene, és azon belül is vegyest. Ez a vircsaft, ha fő a város! Az a jó az egyvárosi programokban, hogy ha unás van, elszaladni lehet máshová, és akkor talán jó. Bár elnézve az eseményeket, itt elég sokminden jó lesz, okafogyott a rohanás. Elég odarohanni az egyikbe, és jó lesz!

A Titkos Mozi Fesztivál a titkos vetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, a város különböző pontjain található rejtekhelyeken tudsz belépni a kiterjesztett valóságba. A rejtekhelyeken a fesztiválra utaló jelek / képek tartalmazzák a fesztivál logóját, ezeket beszkennelve a kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, az ajándékokhoz és a titkos esték jegypénztárához. 

Spárga-tengeralattjáró

Kolibri Fészek, június 1., 10:30

Hogy mit keresnek a verebek a víz alatt? VII. Moszat királyt, a zöldalgák urát, aki tönkreteszi, fojtogatja a vizek lakóit. Na és hogyan merülnek a mélybe a verebek? Hát spárga-tengeralattjárón! A gyerekek pedig velük tartanak. Mert a mesés, zenés darab nézői egyben a játék résztvevői; rajtuk múlik, sikerül-e megszabadítani a vízi világot a moszat-rémuralomtól.   

RAIN-Esőcirkusz

Fővárosi Nagycirkusz, június 1., 15:00

A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.       

"Diabolus In Musica - az Ørdøg féltestvére két akusztikus gitárra, két énekre és hegedűre hangszerelve. Ørdøg-dalok és más dalok, olyanok, amiket máskor másképp játszunk, és olyanok, amiket máskor nem játszunk sehogy."

HØT SPØT

Idén is beköltözik a HØT SPØT az A38 ikonikus orrteraszára, hogy szerdánként kellemes és minőségi basszus zenéket hallgathassatok a naplementében. A keménykedést továbbra is meghagyják az éjszakai partikra.       

A magentával most te is ott lehetsz az exkluzív Billie Eilish stream koncerten! Csillagokból tuti nem lesz hiány. És ez alatt nemcsak Billie-t és a további fellépőket értik, hanem a helyszínt is, hiszen a bulit a budapesti Svábhegyi Csillagvizsgáló varázslatos helyszínére hozza el nektek.