Gyerekműsorok hétvégére

Csütörtökön mutatják be a mozikban a Gru harmadik részét. Ha lemaradtatok volna az első részről (ami kizárt), akkor most pótolhatjátok. Lesz még Ozmózis Jones, Bolondos dallamok, Táncoló talpak 2. és az Utazás a rejtélyes szigetre is!

2017. július 1., szombat

Ozmózis Jones - A belügyi nyomozó
HBO - július 1., 6.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Frank nem átlagos ember. Testi épségétől milliók sorsa függ. A kivételes férfiú ugyanis belülről, pontosabban a szervezetében egy egész városnak ad otthont, melyet most a szervezett bűnözés fenyeget. Egy Thrax nevű halálos vírus tartja rettegésben a mikro város lakóit, akiknek az evakuálása méretükből és környezetükből adódóan lehetetlen. Még szerencse, hogy szolgálatban van Ozmózis Jones, a maga útját járó fehérvérsejt-detektív és hétpróbás cimborája, Drix, akik fölveszik a harcot az elvetemült Thrax-szel.

Ötösfogat
m2 - július 1., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A hírhedt ötösfogat, George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy együtt töltik a nyarat. George magának való kislány, aki sajnálja, hogy nem fiúnak született. Rajongva szereti apját és egyáltalán nem lelkesedik, hogy három unokatestvére velük tölti a nyarat. A három jövevény, ha nem is olyan vadóc, mint George, de ugyanolyan kiskamasz, aki lelkesen részt vesz minden kalandban. Most épp azokat kell lefülelniük, akik el akarják lopni Quentin találmányát. Ebben segítségükre van még egy titkosügynök és két madárszakértő. Mindezek alapján elmondható és leírható, hogy a kis vadócok első együttes vakációja nem éppen unalmasan telik.

Bolondos dallamok - Újra bevetésen
SuperTV2 - július 1., 19.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa, a Warner Brothers két sztárja ismét összezördül. Dodó ugyanis torkig van a másodhegedűs szerepével Tapsi oldalán, ezért úgy határoz, hogy örökre búcsút vesz a Stúdiótól. Ehhez Kate Houghton, a Komédiaügyi alelnök is hozzájárul, aki felbontja Dodó szerződését, és utasítja DJ Drake-et, a WB biztonsági őrét és reménybeli kaszkadőrét, hogy penderítse ki Dodót a Stúdió területéről. Ekkor kapja a hírt DJ, hogy apját, a híres színészt, aki mellesleg szuperkém is, fogságba ejtette az Acme megakonszern vezetője, Mr. Chairman. Charmain mindenáron meg akarja szerezni a Kék Maki nevű gyémántot, amivel a Föld teljes lakosságát majommá tudná változtatni. Azonban csak DJ apja tudja a drágakő lelőhelyét, ezért a lökött duónak sietnie kell, hogy megakadályozzák az őrült tervet.

2017. július 2., vasárnap

Táncoló talpak 2.
RTL Klub - július 2., 15.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.

Szaffi
m2 - július 2., 18.18
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle.

Gru
Mozi+ - július 2., 19.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik a velejéig gonosz Gru, aki a zsugor- és fagyasztósugara, valamint a különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes talán még Gru szívét is meglágyítja.

Alvin és a mókusok 3.
Prime - július 2., 19.10
12 éven felülieknek ajánlott!

A Mókusok és Mókucik állandó kísérőjük, Dave Seville társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.

Utazás a rejtélyes szigetre
RTL Klub - július 2., 19.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Az ifjú Sean Anderson vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato és szemrevaló lánya, Kailani is.