Harvey Weinstein nyilatkozott, miután elhagyta a felesége

A riporternő, Emily Smith elmondása szerint Weinstein hívta fel őt, és a producer lehangoltnak és dacosnak tűnt.

Weinstein azt mondta, hogy fel van dúlva, amiért a szexuális visszaélésekről szóló vádak sokasodnak ellene. Mint arról már több cikkben is beszámoltunk, óriási botrány tört ki Hollywoodban: Harvey Weinstein, a filmipar egyik legnagyobb hatalmú producere több nőt szexuálisan zaklatott, és három nőt meg is erőszakolt a vádak szerint. Ennek hatására kirúgták cégéből, és a felesége is elhagyta. Ezek után hívta fel Weinstein Emily Smith-t, a Page Six újságíróját, elpanaszolta neki bánatát.

fotó: Ilya S. Savenok/Getty Images for the 2015 Tribeca Film Festival

 

„Mélységesen le vagyok sújtva. Elveszítettem a feleségemet és a gyerekeimet, akiket mindennél jobban szeretek. Teljes mértékben támogatom a döntését. Nem álltam Georgina útjába, amikor a különélésről beszélgettünk, támogattam őt, hogy tegye, amit a szíve diktál. Tudom, hogy azt fogja tenni, ami a legjobb a gyerekeknek, neki és az üzletének, 130 embert foglalkoztat. Nem akarom, hogy őt vagy a gyerekeimet miattam bántsák, épp elég volt eddig is. Szívemből szeretem Georginát, és remélem, hogy egy nap kibékülhetünk majd, bár ebben a pillanatban nem tudom, hogy ez valaha megtörténik-e."


Az újságíró lehangoltnak, mérgesnek, sokkosnak és dacosnak írta le a producert, akit emellett még az is nyomaszt, hogy hollywoodi barátai nem álltak ki mellette. Mondjuk elég nehéz is lenne egy szexuális erőszaktevő mellé állni.