Hétvégi otthonülős 1.0

Újra itt a menni vagy nem menni dilemma. Online programsorolónk segítségével biztos könnyebb lesz dönteni. #maradjotthon

Pilates I.: comb és farizom erősítés

Online, november 21., 08:00

Pilates óra Kuti Krisztivel: combizom és a középső-kis farizom erősítő gyakorlatok.
Ide klikkelve követheted!


Online kézműves foglalkozás: Körszoknyás báb, ujjbáb készítése

Online, november 21., 08:00

A program ingyenesen elérhető az adott időszakban a Budaörsi Jókai Mór Művelődési ház Facebook oldalán és Youtube csatornáján.


II. Zeneterápiás Konferencia

Online, november 21., 09:00

Idén online formában rendezik meg a zeneterápiás konferenciát. Az ország különböző pontjain, és külföldön élő zeneterapeuták fognak bemutatkozni, szakmájukról, tevékenységeikről beszélni online előadások formájában.


A Tudat ösvényein - Dr. Daubner Bélával

Online, november 21., 09:00

A halál a tudatosság tükrében. Mihez kezdjünk a halál tényével? Halál és halálfélelem. Spiritualitás és adaptáció a jelenlegi járvány helyzetben. Születés, halál, reinkarnáció, karma, dharma a duális és a non-duális megközelítés szerint. Klikkelj!


Kockamóka app fejlesztő foglalkozás

Online, november 21., 09:00

“Hogy telt a hétvége?” – ismerős a kérdés, ugye? Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen a legmenőbb válasz, gyere el az appfejlesztő kurzusra. A foglalkozás végére elkészítheted a Szia NAGYI programot, amely segít a nagyiékkal tartani a kapcsolatot online módon. Így akkor is tudtok egymással kommunikálni, ha élőben nem lehet találkozni, sőt, egy gombnyomással elmondhatod, hogy gondolsz rá.


Köztünk marad - SZDN edition vol1.

Online, november 21., 10:00

Adott két szereplő, akik minden kapcsolatot megszakították egymással, súlyos titkokat hagyva feldolgozatlanul közös múltjukban. Egyikük most megtöri a csendet. Itt!


Kezdő akvarell élő online workshop

Online, november 21., 10:00

Érdekel az akvarellfestés, szeretnél megismerkedni ezzel a csodás, könnyed technikával, és bámulatos akvarellképeket festeni? Jelentkezz a RajzShop.hu kezdő akvarell élő online workshopjára, ahol egy konkrét képen keresztül betekintést nyerhetsz az akvarellfestés világába!  Részletek


Csiga Duó Szőregen (online)

Online, november 21., 10:00

ONLINE koncertet ad a Csiga Duó a Szőregi Tömörkény István Művelődési Házban.


Korea Nap - KoreaON online kulturális fesztivál / Hallyu DAY 2020

Online, november 21., 10:00

Élő közvetítés a Han You Magyar-Koreai KMA Facebook oldalán.

 

PagonyFeszt Piciknek

Online, november 21., 11:00

Bár igazi PagonyFesztet most nincs lehetőség, a szervezők úgy döntöttek, hogy most is komolyan veszik a feladatot. November minden szombat délelőttjén komoly kis családi kikapcsolódással várnak benneteket. Járjátok be együtt a legizgalmasabb helyszíneket, találkozzatok érdekes emberekkel és hallgassatok sok-sok izgalmas történetet, itt.

Táncszínház ON - PR-Evolution Dance Company: Lúdanyó meséi

Online, november 21., 11:00

A mese végén, mintha Tündérországba kerülnénk, a ludacskák kis tündérekként jelennek meg, minden szép és jó lesz, így ér véget Lúdanyó meséje. Itt nézheted meg az előadást.

 

Filmvetítések Fekete István műveiből kvízzel és kézműves foglalkozással

Online, november 21., 12:00

Fekete István nagysikerű könyveiből készült filmeket nézhettek.
Bogáncs, a pulikutya kalandos útja vissza a gazdájához.
Tüskevár televíziós sorozat, Tutajos és Bütyök kalandjai a Balaton parton Matula bácsinál, online.

 

Köztünk marad - SZDN edition vol2.

Online, november 21., 14:00

Adott két szereplő, akik minden kapcsolatot megszakították egymással, súlyos titkokat hagyva feldolgozatlanul közös múltjukban. Egyikük most megtöri a csendet. Klikk


Jégvarázs hóember készítés

Online, november 21., 16:30

A Jégvarázs az elmúlt évek egyik legsikeresebb mesefilmje, amiért gyerekek milliói rajonganak. Ha gyermeked is szereti ezt a mesét, akkor mindenképpen vegyetek részt november 21-i szülő-gyerek online élményfestésen, ahol közösen készíthetitek el ezt az Olafot ábrázoló képet!


Népdaloló - zenés Élő bejelentkezés

Online, november 21., 17:00

Ezúttal néhány ismert népdal közös éneklésére invitál mindenkit a Kiskalász zenekar.

 

Vintage csészék - beugrós élményfestés

Online, november 21., 18:00

Az esemény a Budapaint facebook oldalának felületén indul el. Ha szeretnél részt venni, érdemes az "ott leszek "-re kattintani, így a facebook értesítést küld, amint elindul a live videó. Így könnyen tudsz majd csatlakozni a közvetítéshez.


Cimbaliband - Zip's Dobos desszert sördal premier

Online, november 21., 19:00

A Cimbaliband dalt írt egy süteményhez és egy sörhöz, ami annyira jól sikerült, hogy videóklip is készült hozzá. Itt megnézhetitek a klip premierjét.

 

Gyenyisz Macujev zongoraestje

Online, november 21., 19:30

A Müpa gondoskodik arról, hogy közönsége ebben a rendkívüli helyzetben is találkozhasson a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére - ezúttal a saját otthonában. Éppen ezért az elkövetkezendő hetekben a jól ismert időpontokban megnyitja virtuális hangversenytermét és előadótereit, ahol az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen előadását közvetíti.


Pannon Filharmonikusok: Könnyek

Online, november 21., 20:00

Könnyek és csínyek (áthúzás az eredetiben!) című koncertjét közvetíti élőben a zenekar a Kodály Központ hangversenyterméből, az est dirigense Varga Gilbert vezető karmester, közreműködik Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki a magyar mérnökökkel kifejlesztett Bogányi-zongorán játssza ezen az esten Wolfgang Amadeus Mozart c-moll zongoraversenyét. Itt lehet meghallgatni.


Szőke Nikoletta Quartet

Online, november 21., 20:00

Niki egyike azon ritka művésznőknek, akit nem csak a közönség, de a szakma is ajnároz. New Yorkban, Berlinben, Londonban és Koppenhágában is koncertezett hatalmas sikerrel. Most online találkozhattok vele.

 

Keresztes Ildikó Akusztik Koncert

Online, november 21., 20:00

Újabb akusztik koncerttel készül Ildikó és a LiveYu, ezúttal a budaörsi PostART-ban.

 

MaszkaBál – Kálmán Péter operaestje

Online, november 21., 20:00

2020. november 21-én az olasz vígopera mestereinek darabjaival örvendezteti meg hallgatóságát Kálmán Péter, a Magyar Állami Operaház és a nemzetközi operaszínpadok elismert magánénekese. Operaestjét az Eiffel Műhelyház Hevesi Sándor háziszínpadáról közvetik  a Facebookon.