Hurrá, Mel Gibson végre megint akciófilmet forgat!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

A 60 éves sztár az Every Other Weekendben egy nyaraló nagypapát alakít, aki a CIA-nak dolgozik.

Ahhoz képest, hogy Mel Gibson mekkora szupersztár volt a '90-es években és az ezredfordulón (25-25 milliót kapott a Halálos fegyver 4-ért, a Katonák voltunkért és a Jelekért is), annyira kikopott a hollywoodi bluckbusterekből a 2000-es évek második felére. Ez persze nem csoda, mert az emlékezetes zsidózós-feleségverős balhéi miatt 2006 és 2010 között egyáltalán nem forgatott filmeket, azóta pedig csak pár híres barátja, Jodie Foster, Martin Campbell, Robert Rodriguez és Sylvester Stallone adott neki munkát.

Most viszont A hordát és Az akciócsoportot jegyző francia rendező, Benjamin Rocher Gibsonnal forgatná le az Every Other Weekend című akció-kalandfilmet. A sztori egy apa-fia történet: a nagypapakorú főhős (Mel Gibson) fia ugyanis meg van győződve arról, hogy az apja a CIA-nak dolgozik. Ez valahol igaz is, csak nem szuperkémként, hanem IT szakemberként. Egy közös párizsi nyaralás alatt apa és fia véletlenül mindenféle lövöldözésbe elkeverednek és menekülniük kell - ekkor derül ki, hogy a rendszergazda nagypapa tényleg a CIA szuperkémje.

A forgatókönyvet a korábban Halálos iramban-filmeken dolgozó Brandon Birtell írta egy rokonával, Curtis Birtellel közösen, a producer a Démonok között franchise útját egyengető Peter Safran lesz. (via Movieweb)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu