J. J. Abrams újra Star Warst akar forgatni

Önálló mozifilmben mesélné el Ren titokzatos lovagjainak történetét.

Meglepő kijelentést tett J.J. Abrams a hamarosan mozikba kerülő Star Trek - Mindenen túl promókörútján: szívesen forgatna még egy Star Wars-filmet, amiből kiderül, kik voltak Az ébredő Erőben emlegetett Ren Lovagjai. Vagyis Kylo Ren feketeruhás cimborái, akiknek a Solo-csemete lett a nagymestere, és semmit sem tudunk róluk azon túl, hogy Rey a fénykardból kitörő Erő-látomás hatására egyszercsak ott ázott mellettük az esőben.rens.gif

J. J. Abrams különálló Star Wars-filmjére már a Lucasfilm elnökasszonya, Kathleen Kennedy is áldását adta, helyesebben nem gördít elé akadályt, ha elkészülne. Azt persze nem lehet tudni, mikor kerülne mozikba a film, ráadásul a Disney jó előre be van már táblázva Star Wars-premierekkel: az idei Zsivány Egyest jövőre a Star Wars 8 követi, 2018-ban jön az ifjú Han Solo előzményfilmje, 2019. karácsonyán láthatjuk a Star Wars 9-et, és már 2020-ra is be lett jelentve egy újabb Csillagok háborúja-film, ami valószínűleg Boba Fettről szól majd.  Az viszont szinte biztos, hogy Ren Lovagjai benne lesznek a Star Wars 8-ban is, a Movieweb jól el is spoilerezte a jelenetüket.

Innentől tehát csak az olvasson tovább, akit nem zavar a spoilerveszély!!!

Szóval a Star Wars 8-ban állítólag lesz egy jelenet, amiben Ren Lovagjai, élükön Kylo Rennel megtámadják a zöld sziklaszigeten Luke-ot, miközben vívni tanítja az állítólagos lányát(?!?), Reyt. Az öreg Jedi mester persze tartogat pár trükköt a fürdőköpenye ujjában, és jól elintézi Kylo Renéket - ennek a látványos jelenetnek a felvételét állítólag több Csillagok háborúja-rajongó is látta a nyolcadik rész írországi forgatásán. Persze ebből megint nem fog kiderülni semmi a múltjukról, úgyhogy J.J. Abrams filmtervének lenne helye az új kánonban.