James Francóval csalta Deppet Amber Heard?

Folytatódott Amber Heard bírósági meghallgatása, a színésznő ezúttal James Francóhoz fűződő viszonyáról vallott. Továbbá megemlítette, hogy volt férje szívből gyűlölte a színészt, akire Depp folyamatosan féltékeny volt – talán nem is alaptalanul.

Heard a bíróságon újabb történettel állt elő, mellyel Johnny Depp erőszakosságát hivatott bemutatni. A színésznő állítása szerint Depp egy 2014-es Los Angeles-i repülőúton azután folyamodott tettlegességhez, hogy Franco neve szóba került. Heard egy forgatásról mesélt, melyen együtt dolgozott Francóval, Depp pedig ezen állítólag annyira feldühödött, hogy

magából kikelve ordítozott, majd hátba rúgta a színésznőt.

„Dühös volt rám, amiért elvállaltam a munkát Francóval. Gyűlölte, gyűlölte James Francót, és azzal vádolt, hogy az Ananász expressz forgatása óta titkos viszonyt folytatunk.”

– mondta Heard. Depp a bíróságon valóban tett olyan megjegyzéseket, melyek szerint az Agydopping napló című film munkálatai alatt Heard félreléphetett Francóval. Ez utóbbit egy felvétellel próbálta bizonyítani, melyen exneje finoman szólva is felszabadultnak tűnik Franco közvetlen társaságában. A felvétel 2016. május 22-én készült, egy nappal azelőtt, hogy Depp állítólag ismét kezet emelt a színésznőre. A videón Heard és Franco látható egy liftben, méghozzá abban a házban, amelyben Depp és a színésznő lakása volt. 

Heard tagadta, hogy valaha is viszonya lett volna Francóval, azt azonban elismerte, hogy bizalmasan beszélt színésztársával házassági problémáiról. A felvonóban készült felvételekről Depp exneje azt vallotta, hogy Franco Deppel közös penthouse lakásában meglátogatta őt, ahol a színész elképedt a nő zúzódásai láttán.

A színésznő legutóbb azzal került a bulvárlapokba, hogy vallomásaiban állítólag egy az egyben idézett monológokat különféle filmekből, ám erről egy tényellenőrző oldal később bebizonyította, hogy nem több puszta álhírnél.

Via Mirror