Jared Leto is benne lesz a Szárnyas fejvadász 2-ben

Harrison Ford és Ryan Gosling mellett az új Joker is Budapesten vadássza majd a replikánsokat.

Az Öngyilkos osztag sztárja, Jared Leto is benne lesz a Szárnyas fejvadász 2-ben - írja a Variety. Sajnos azt még a nagy múltú, 111 éves szórakoztatóipari szaklap sem tudta megmondani, hogy az új Joker replikánsvadász vagy replikáns lesz-e a filmben (esetleg egy replikánsvadász replikáns, mint Harrison Ford a rendezői változatban).

Jared Leto olyan sztárok mellé csatlakozott Ridley Scott 1982-es kultfilmjének folytatásában, mint Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Dave Bautista és a Walking Deadből is ismert Lennie James. A Szárnyas fejvadász 2-t a viszont már nem Ridley Scott rendezi, hanem a Sicariót is jegyző Denis Villeneuve, aki ilyennek képzeli el a futurisztikus Los Angelest a film látványtervein:

bladerunner2.JPG

Ez pedig egy látkép az amerikai nagyvárosnak berendezett Budapestről:

bladerunner2_2.JPG

A film sztorijáról viszont semmit sem lehet egyelőre tudni. Annyi biztos eddig, hogy a forgatókönyvet ugyanaz a Hampton Fancher írta, aki az első részét is, és az új történethez felhasználta azokat a jeleneteket, amiket az 1982-es változatból Ridley Scott kidobott. Ilyen volt többek között a régi nyitójelenet is, amiben a hatalmas aratógép mellett sétáló Rick Deckard egy farmházban intézi el az első szökött replikánst: 

10493589_e51854651caf2d70e290146b0968051c_wm.jpg

A Szárnyas fejvadász 2-t 2017. október 6-án mutatják be az amerikai mozik, reméljük a magyarországi premierre sem kell olyan sokat várni.