Johnny Knoxville elmesélte, hogy tört el a pénisze

Fájdalmas élmény volt, három évig kellett utána katétert használnia. „Ilyen kis dologról ennyit még nem beszéltek” a sztár szerint.

Február 4-én kerül az amerikai mozikba a negyedik Jackass-film, a Jackass Forever, és a hír kapcsán összesítettük mi is, hogy hányféleképpen amortizálta már le a testét a hírhedt kaszkadőrcsapat vezetője. Knoxville-nek csuklótörése, bordatörése, agyrázkódása és koponyaűri vérzése is volt az utolsó Jackass-film forgatása közben, korábban pedig többször össze kellett varrni az arcát, a bordája és a karja is eltört párszor, és volt, hogy megharapta egy aligátor. Az orvosi költségek forintra átszámolva jóval a milliárd felett vannak.

Egy apró részlet azonban kimaradt a felsorolásból: a kamikaze kaszkadőr 2007-ben a péniszét is eltörte. Motorral mutatott be egy hátraszaltót, de elvesztette a kontrollt, és a jármű az ágyékára esett. A következmény: három és fél évig kellett a baleset utána katétert használnia. Az orvosok szerint csak pár centiméteren múlt, hogy nem lettek ennél is komolyabb következményei az incidensnek, de a sztár megnyugtatott mindenkit, mondván,

csináltam azóta két gyereket, úgyhogy működik minden odalent. De ez már túl sok információ.”

A Jackass Foreverben a fiatal újoncok mellett a sorozat olyan veteránjai is szerepelnek, mint Steve-O, Wee Man, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey és Preston Lacy, Bam Margerát azonban ki kellett rúgni forgatás közben, mert állítólag pozitív drogtesztet produkált. A színész, aki egy mutatványban így is látható lesz, beperelte emiatt a film producereit.

Knoxville úgy kommentálta a hírt, hogy nem lepődött meg bírósági kereseten, de fontos számukra Margerara, és reméli, hogy megkapja azt a segítséget, amire szüksége lenne.

Via: NME

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.