Joss Whedon is unja már a szuperhősöket, inkább Star Warst forgatna

A Bosszúállók 1-2 rendezője a Zsivány Egyes trailere óta egy Firefly-szerű, vagány sci-fit szeretne.

Régen rossz, ha a mostani szuperhősfilmes dömpinget már Hollywood egyik legnagyobb geek fenegyereke, Joss Whedon is unja. Hiszen ugye ő rendezte az eddigi legtöbb pénzt hozó (konkrétan 1,5 milliárd dollárt kaszáló) képregényadaptációt, a Bosszúállókat, valamint a kicsit halványabb folytatását, az Ultron korát.

Márpedig most ez a helyzet, a rendező ugyanis arról mesélt a napokban a Complexnek adott interjújában, hogy legszívesebben egy különálló Star Wars-filmet rendezne. Olyasmit, mint a Zsivány Egyes, aminek teljesen rákattant a trailereire, és ahol teljesen szabad kezet kaphatna, hiszen egy ilyen történetnek nem lenne sok köze az óriási elvárások övezte 7-8-9. részekhez. Egy régi Star Wars-filmes hangulatot felidéző, koszos-poros sci-fi ötlete ráadásul nem is annyira ördögtől való Whedon esetében, hiszen pont ilyen volt a korábbi tévésorozata, az űrwestern hangulatú Firefly, és az azt folytató mozifilm, a Serenity is!

Az interjú slusszpoénjaként Whedon azt is elmondta, hogy a másik kultsorozatában, a Buffyban végül kit választana párjául a címszereplő vámpírvadász lány: az együtt töltött évek miatt valószínűleg Angelt, de ha Whedonnak kellene döntenie, akkor inkább Spike-ot. Persze ezzel szerinte felborulna az egész sztorivonal, és olyan lenne a végeredmény, mintha a Rómeó és Júliában Júlia végül Rómeó unokaöccsével, Benvolióval jönne össze, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu