Justin Bieber a legjobban kereső 30 alatti sztár

  • ZSÉ / PORT.hu

A Forbes újabb listával rukkolt elő a hírességek, előadók és sztárok jövedelmét illetően: a legutóbbiból megtudhatjuk, hogy Biebernek csurdogál a legtöbb a zsebébe az alsó korcsoportból.

A húsz éves énekes és dalszövegíró Justin Bieber 2013 és 2014 júniusa között nem kevesebb mint ötvenegy millió fontot keresett (ami a jelenlegi árfolyamok szerint 19.682.400.000, azaz majdnem húsz milliárd forint). A hihetetlenül hatalmas összeg leginkább Bieber világ körüli turnéjából folyt be. Bieber így második helyre kényszerítette a One Direction együttest, akik 18 milliárd forintot raktak össze ugyanebben a periódusban. A huszonnégy éves, szakítás után írt dalszövegeiről híres Taylor Swift pedig harmadik helyezést ért el csekélynek épp nem mondható tizenöt és fél milliárdos bevételével. A listán szereplő további fiatalok mind amerikai zenészek, énekesek vagy zeneiparban dolgozó előadók, kivéve a hetedik helyet elfoglaló színésztehetséget, a nyolc és fél milliárd forintot egy év alatt megkereső Jennifer Lawrence-t. A teljes tízes toplista a harminc alatt legjobban kereső hírességekről a következő (név / életkor / árak fontban megadva):

1. Justin Bieber, 20, £51 millió
2. One Direction, 21 (átlagéletkor), £47.8 millió
3. Taylor Swift, 24, £40 millió
4. Bruno Mars, 29, £38.2 millió
5. Rihanna, 26, £30.6 millió
6. Miley Cyrus, 22, £23 millió
7. Jennifer Lawrence, 24, £21.7 millió 
8. Lady Gaga, 28, £21 millió
9. Avicii, 25, £17.9 millió
10. Skrillex, 26, £11.5 millió

Miután tavaly Bieber ilyen jól keresett, idén ősszel végigment egy tárgyaláson veszélyes vezetés miatt. Az énekest szeptember végén letartóztatták, miután gépjárművével egy miniteherautónak ütközött. Lehetséges, hogy a fiatal Bieber a negatív visszhangú incidens után némileg veszített rajongótáborából és ez a lista jövőre némileg másképp fog alakulni. 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu