Kalózok a Feláldozhatók ellen?

Az online kalózkodással magyarázzák a The Expendables - A feláldozhatók 3. gyenge eredményeit. A film egyik digitális kópiája már három héttel az amerikai bemutató előtt valóban felkerült a netre, és 24 óra leforgása alatt 189.000-an töltötték le – ám sokak szerint nem ez az egyetlen magyarázata a várakozáson aluli teljesítménynek.

 Egyes számítások szerint az akciófilm mintegy 2.2 millió nézőt veszített a kalózkópiáknak köszönhetően, és így a vártnál 10 millió dollárral kevesebb jegybevétel folyt be, a gyártó Lionsgate stúdió pedig már 10 személy 

ellen indított pert az ügyben, de szakértők szerint nem csak az illegális letöltés a felelős a kudarcért. A feláldozhatók 2010-es, még Sylvester Stallone rendezte első részét ugyanis túl hamar követte a két folytatás. Az elmarasztaló kritikákat kapó legújabb film pedig olyan nagyágyúkkal verseng a piacon, mint a meglepően jól teljesítő A galaxis őrzői és a várakozásnak megfelelően taroló Tini nindzsa teknőcök. Bár ezt a részt is telizsúfolták olyan régi és új akciósztárokkal, mint Jason Statham, Wesley Snipes, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger vagy Kellen Lutz, ez a franchise keretében az első PG-13-as korhatár besorolású darab, vagyis a kezdetben nagyon is ütős sorozat valóban sokat veszített az éléből. 

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu