Kate Winsletnek is tetszett az Easttowni rejtélyek paródiája

Átlag magyar nézőknek a humorforrás egy része semmit nem mond, de még így is marad bőven poén.

Az Easttowni rejtélyek 2021 eddigi egyik legjobb sorozata, a Staurday Night Live csapata le is csapott rá egy remek paródia erejéig. Az HBO-n is látható széria sok-sok erősségének egyike, hogy az alkotók sok energiát fektettek abba, hogy a Philadelphia környéki embereket minél hitelesebben bemutassák, így a helyi kiejtésre is nagy figyelmet fordítottak. A paródiában Kate McKinnon alakítja a Kate Winslet által játszott Mare Sheehant, és az egyik humorforrás a jellegzetes tájszólás, és a túltolt r-ek, ahogy arrafelé Pennsylvania államban szokás. Hogy tobzódjanak az r-ekben, Murdur Durdur a szkeccs címe. Persze, nekünk magyaroknak ez nem okoz derülést, de arra rácsodálkozhatunk, hogy milyen jól karikírozzák az eredeti sorozat beszédstílusát (is), és marad még poén bőven, amin derülhetünk.

Kate Winslet is szerette. A családja hívta fel a figyelmét a videóra, végül körbevették Winslet telefonját, és sírva röhögtek. Murdur Durdur.

(Forrás: Uproxx)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu