Keanu Reeves felajánlotta szolgálatait a Marvelnek

A sztár készen áll rá, hogy belépjen az MCU-ba, amit ő csak Marvel-verzumnak hív.

Manapság nagyobb hírértéke van annak, ha egy színész kinyilvánítja, hogy nem akarja magát szuperhősfilmekben kipróbálni, de Keanu Reeves bejelentése azért más kategória.

A színész az Esquire magazinnak adott interjújában reagált azokra a pletykákra, mi szerint csatlakozna a Marvel filmes univerzumához, az MCU-hoz. A válasza röviden: megtiszteltetésnek tartaná, ha felkérnék.

Nagyon sok lenyűgöző rendező és vizionárius dolgozik náluk, és olyasmit csinálnak, amit korábban még senki.”

Az interjúból az is kiderült, hogy Keanu eléggé képben van az MCU legfrissebb fejleményeit illetően, mert kifejtette, hogy a Marvelnek talán már nem is univerzuma, hanem multiverzuma van, úgyhogy akár lehetne „Marvel-verzumnak” is hívni.  

A színészt a jövőre érkező John Wick 4. előtt idén még láthatjuk egy másik franchise-ban, a Mátrix feltámadásokban, amely karácsony előestéjén kerül a magyar mozikba.

via: NME

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.