Keanu Reeveshez is eljutott a hír, hogy a Jóbarátok sztárja a halálával viccelődik

A Mátrix sztárja meglepődött.

Megírtuk mi is, hogy a november 1-én megjelent memoárjában Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja minden előzmény nélkül beleszáll színésztársába, Keanu Reevesbe. A könyvben két alkalommal is megkérdőjelezi, hogy Reeves miért él még mindig, amikor olyan tehetséges színészek és eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Chris Farley tragikus halált haltak.

Miután több rajongó is felháborodását fejezte ki a közösségi médiában, Perry hivatalosan is bocsánatot kért, és egy nyilatkozatban azt mondta, hogy "valójában nagy rajongója Keanunak", és "csak egy véletlenszerű nevet választott", hogy poénként használja.

Az én hibám. Bocsánatot kérek. A saját nevemet kellett volna használnom helyette".
Forrás: Getty Images

 

Reeves nem kommentálta nyilvánosan a neki címzett beszólásokat - a Mátrix sztárja nincs is jelen a közösségi médiában –, de a hozzá közeli források szerint alaposan meglepődött, amikor értesült Perry „poénjairól”. A Us Weeklynek egy állítólagos bennfentes úgy nyilatkozott, hogy a megjegyzések teljesen váratlanul érték a színészt.

Perry könyvéből eddig többek közt az derült ki, hogy

  • miért változott Chandler külseje évadról évadra,
  • Cameron Diaz egyszer „véletlenül” arcon ütötte randi közben,
  • mániákus gyógyszerfüggő lett egy jet ski baleset után,
  • több ezer alkalommal vett részt az Anonim Alkoholisták gyűlésén
  • majdnem lemaradt a Jóbarátok: Újra együtt forgatásáról egy sürgős fogászati műtét miatt (ami miatt a hangja is másképp szólt a műsorban),
  • könyörögnie kellett a sorozat producereinek, hogy változtassanak a dialógjain,
  • Zac Efron egyszer visszautasította a lehetőséget, hogy eljátssza a fiatalabb verzióját.


via: NME