Kukázták a Madonna-filmet

A rendezés helyett az énekesnő inkább világkörüli turnéra indul.

2020 augusztusa óta folyamatosan érkeznek a hírek egy tervezett Madonna-filmről, a pop nagyasszonya akkor jelentette be, hogy ő és Diablo Cody Oscar-díjas forgatókönyvíró (Juno, Pszichoszingli, Pszichoanyu) egy közös projekten munkálkodnak. (Az ötlet valójában már 2017-ben felmerült, de a Blonde Ambition munkacímen futó film forgatókönyvét az énekesnő utálta, így nem valósult meg.)

Egy hónappal később az is kiderült, hogy a főszerepet Julia Garner alakítaná, akit korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Martha Marcy May Marlene, az Egy különc srác feljegyzései, a Sin City: Ölni tudnál érte és a The Assistant, de játszott a Foglalkozásuk: amerikai, az Ozark és Az örökösnő álarca mögött című sorozatokban is (utóbbiért 2019-ben nyert is egy Emmyt).

Forrás: Vinnie Zuffante / Michael Ochs Archives / Getty Images és Rich Polk / Getty Images for IMDb

 

Végül Madonna maga jelentette be, hogy a Live to Tell munkacímen futó projektnek nemcsak a társ-forgatókönyvírója, de a rendezője is lesz, mondván:

Senki sem tudhatja, hogy mit éltem át. Csak én mondhatom el a saját történetemet. Bárki más, aki ezzel próbálkozik, csak egy sarlatán.” 

A jelenlegi állás szerint azonban nem fog elkészülni a Madonna-film, vagy nem a belátható időn belül, méghozzá az énekesnő miatt, aki nemrég jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, vagyis biztos nem fér bele a rendezés az idejébe.

A projekt amúgy is nehézkesen haladt. A Variety forrása szerint a forgatókönyv számos vázlata közül egyik sem volt 180 oldal alatt, ezért felmerült a film ketté bontása, vagy hogy esetleg egy minisorozatot csinálnának belőle.

Madonna, Garner és a Universal Pictures képviselői eddig még nem kommentálták az értesülést.

Via: Variety