Lepd meg szeretteidet különleges színházi élménnyel - összeszedtük a legjobbakat

Ha unod a szokásos ajándékokat, akkor tegyél a fa alá színházi élményt. Idén rendhagyó módon ajándék utalványokkal és online programokkal kedveskedhettek szeretteiteknek. Összeválogattunk még előadásokat is, hogy az ünnepekre se maradjatok színház nélkül.

A Pesti Magyar Színház Karácsonyi Ajándékutalványt kínál tetszőleges értékben, mellyel akár több előadást is megtekinthetsz majd 2021. december 31-ig!

A Dumaszínház ajándékutalványa a megvásárlás félévét követő félév utolsó napjáig válható be Dumaszínház belépőjegyre. Tehát ha valaki például 2020 novemberében vesz náluk ajándékutalványt, akkor 2021. június 30-ig bármelyik előadásra el tud menni vele, ami addig elérhető a Dumaszínház oldalán. Persze ha csak 2021. január 1-jén vásárolsz belőle, akkor egészen 2021. december 31-ig lehetőséged van felhasználni azt. A Dumaszínház online előadásaira itt tudsz jegyet vásárolni.

A Fém Arts & Cafe FÉM Ajándékutalvány vásárlására bíztatja nézőit, melyet a vásárlók a korlátozások megszűnése után beválthatnak.

A Jurányi Ház YOUrányi Ajándékkártyája - Ajándékozz karácsonyra színházi élményt! kínálja. Színházi és táncelőadások, családi és ifjúsági programok, kiállítások színes kínálata várja az érdeklődőket a 2020/21-es évadban is. 

A Városmajori Szabadtéri Színpad Városmajori Ajándékkártyával közel 70 kulturális program közül válogathatsz és válthatsz jegyet a Városmajori Szabadtéri Színpad jövő nyári évadára 25% kedvezménnyel!

A Vígszínház honlapján elérhetők online ajándékutalványaik, melyek a későbbiekben beválthatók a Vígszínház, a Pesti Színház és a Házi Színpad bármely előadására! A 2020/2021-es évadra szóló utalványaik és szabad bérleteik felhasználási határidejét 2021. december 31-ig meghosszabbítják!  

A SzínházTV karácsonyi ajándékjegyével ajándékjegyet vásárolhattok a műsoron szereplő bármelyik előadásukra. A vásárláskor kapott digitális kódot továbbítsd szerettednek, amit meglévő profilján vagy regisztráció után be tud váltani az adott előadásra. A kód beváltása után csupán hátra kell dőlni és élvezni az ONLINE színházi élményt, otthonod kényelmében!

ELŐ A NAPTÁRAKKAL! Íme a decemberi műsoruk:

december 25., 19h: Párterápia

december 26., 19h: A szőke ciklon

december 27.., 19h: HERNÁDI pont

december 28., 19h: Bocs, félrement!

december 29., 19h: Születésnap

december 30., 19h: Figaro házassága

december 31., 19h: Hogy szeret a másik

Az E-színház oldalon egy kiválasztott színház bármely élő, vagy felvételről rögzített előadására, vagy bármely rögzített előadásukra vásárolhatsz általános ajándék kupont (azaz a megajándékozott döntheti el, hogy mely előadásra váltja be). Amennyiben konkrét, azaz előre kiválasztott előadásra szeretnél ajándék kupont vásárolni, kérik, hogy látogass el az előadás aloldalára, és kattints az "ajándékba veszem" gombra.

Néhány előadás az oldalról kedvcsinálónak: 

december 26., 20h: Örkény István Színház: Azt meséld el, Pista (élő)

december 26., 20h: Radnóti Színház: Castel Felice (felvételről)

december 27., 20h: Örkény István Színház: Diggerdriver (felvételről)

december 27., 20h: Radnóti Színház: Iván, a rettenet (felvételről)

december 28., 19h: Radnóti Színház: MOLIÉRE - the passion (felvételről)

december 28., 19h: Radnóti Színház: Háztűznéző (felvételről)

december 29., Radnóti Színház: Asztalizene (felvételről)

december 31., 20h: Katona József Színház: Portugál (felvételről)

december 31., 20h: Radnóti Színház: Csapodárok (felvéteről)

december 31., 20h: Örkény István Színház: Színészbüfé/Büfészínész 1. (élő)

Lepd meg szeretteidet SzínpadON-jegyekkel! A Madách Színház az Örökké fogd a kezem!, Duett koncertek a Mamma Mia! és Az Operaház Fantomja sztárjaival várják nézőiket az ünnepek alatt és jövőre is!

Az Átrium színházrajongóknak Átrium Voucher-t kínál. Az utalványt jövő év végéig, bármelyik előadásukra felhasználható! Legalább 10.000 forint értékű voucher vásárláshoz 6 hónapos Átrium Baráti Kör tagságot adnak, ami elővásárlási jogot biztosít számotokra.

Két produkciójukat is elhozzák Nektek az ünnepekre itt, az online térben! Nézzétek meg az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én 19 órakor,  vagy a Minden nagyon jó lesz című előadásaikat december 27-én és december 30-án szintén 19 órakor, ha már túl sok volt a Netflixből! 
Az előadásokra a jegyek korlátozott számban kaphatók, így érdemes időben lecsapni, ha nem akartok lemaradni!

A József Attila Színház szintén ajándékutalványt kínál. Az utalványok az évad teljes repertoárjára, jegyekre és bérletekre egyaránt megvásárolhatók és beválthatók a szabad helyek függvényében. Érvényességük 2021. december 31-ig szól és a szabad helyek függvényében váltható be.

A Magyar Állami Operaház repertoárjából talán egy előadás sem hiányzik úgy a közönség számára, mint a karácsonyi időszak elmaradhatatlan mesebalettje, A diótörő. A dalszínház ezért ünnepi meglepetésként az OperaLive-közvetítéssorozat különkiadásában 2020. december 24-én egy napra elérhetővé teszi az előadás felvételét az Operaház Facebook-oldalán és az ORIGO hírportál felületén.