Lézengő vasárnap

Ezen a vasárnapon lézengeni érdemes, hátha beleakadunk a fesztiválon kívüli programokba, vagy éppen azokba, Szerencse is kell hozzá. A lézengés értelme a Lövölde téren és a FÁNK-ban lesz, de el lehet slattyogni A 38-as hajóra, vagy tovább cammogni vidékre, ahol szintén mulatnak az emberek. Nem sok, de érdekes.

Zsenik és Zsigulik - Kivételes életek és kivételezett elvtársak a Fasorban

Lövölde tér, augusztus 7., 11:00

A XIX. század elejétől számos villa és nyaraló épült a Városligeti fasorban és környékén, arisztokrata családok számára, majd a II. Világháború után szovjet tanácsadók és a kommunista elit vette birtokba a környéket. A séta során megismerkedhettek a fasor és környékének több mint 200 éves múltjával.

RAIN-Esőcirkusz

Fővárosi Nagycirkusz, augusztus 7., 15:00

A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.   

Fortuna kereke - kvízjáték ajándékokért

Fővárosi Állat- és Növénykert - FÁNK, augusztus 7., 16:00

Rengeteg programmal várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert a z augusztus 4-től 7-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tartó Állatkerti Fesztivál keretében, amely a népszerű városligeti intézmény 156. születésnapjához kapcsolódik. A négy napon át tartó rendezvényen állatos élményprogramok, tematikus séták, kvízjátékok, kreatív kézműveskedés, arcfestés, bábszínház, fotószínház, kiskertész tanoda és sok-sok zenés program várja a kisebbeket és a nagyobbakat.

Sunday Session - DJ Palotai, Yeromos

A38 Hajó, augusztus 7., 17:00

Idén nyáron is folytatódik a Sunday Session! A 6. születésnapját ünneplő sorozat megújult formában tér vissza a családias hangulatáról, minőségi zenéiről és a felszabadult bulikról híres A38 Hajó orrteraszára. DJ Palotai és Yeromos (aka Wonda) számtalan felejthetetlen közös bulival a hátuk mögött, több, mint 10 év közös zenélést követően ismét egy színpadon állnak! 

Cseh Tamás Projekt koncert

Virág Benedek Ház, augusztus 7., 19:00

A Cseh Tamás Projekt koncertjével emlékezünk Cseh Tamás halálának tizenharmadik évfordulójára. A formáció 2014-ben azzal a céllal alakult, hogy Cseh Tamás és Bereményi Géza örök érvényű dalaiból és verseiből, sajátságos megszólalásban, egyedi hangszerelésbe öntve formáljanak előadást.

Ivan and the Parasol

Fővárosi Állat- és Növénykert - FÁNK, augusztus 7., 20:00

Rengeteg programmal várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert az augusztus 4-től 7-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tartó Állatkerti Fesztivál keretében, amely a népszerű városligeti intézmény 156. születésnapjához kapcsolódik. A négy napon át tartó rendezvényen állatos élményprogramok, tematikus séták, kvízjátékok, kreatív kézműveskedés, arcfestés, bábszínház, fotószínház, kiskertész tanoda és sok-sok zenés program várja a kisebbeket és a nagyobbakat.

Barokksolistene: "Egy korsó sör - menüettel” - Zenék a sörözőből

Veszprém, Hangvilla, augusztus 7., 20:00

Milyen zene szólt a barokk kor sörözőiben? Milyen zenékre mulattak, milyen zenékre táncoltak? És hogyan játszhatták ezeket a zenéket, hogyan hangzott az általunk már csak kottapapírról megismerhető zenei anyag? A Bjarte Eike norvég hegedűművész által alapított és vezetett Barokksolistene nem csak keresi, de meg is találja a válaszokat minderre. Az irodalom, a tánc, és a zene különleges módon találkozik fantasztikus hangulatú, élettel, humorral teli előadásaikban.

Vörös Tamás Project

Székesfehérvár, Bartók Béla tér, augusztus 7., 21:00

Idén augusztus 5-7. között ismét az Alba Regia Feszt Székesfehérváron. Az ingyenes koncertsorozat péntektől vasárnapig nemcsak a fesztivál látogatóinak, hanem a belvárosban sétálóknak is feledhetetlen zenei élményt fog nyújtani.