Margot Robbie őrülten izgalmas krimit forgat

A Suicide Squad sztárja az önálló Harley Quinn-film mellé bevállalt egy pszichothrillert is Bad Monkeys címmel.

Margot Robbie-t igencsak felkapta Hollywood A Wall Street farkasa és a Tarzan óta: még be sem mutatták az Öngyilkos osztag című szuperhősfilmjét, a Warner máris odaígért neki egy önálló Harley Quinn mozifilmet, amiben ismét eljátszhatja Joker dilis barátnőjét. Előtte azonban leforgatna egy nem kevésbé őrült krimit Bad Monkeys címmel a Universal stúdiónak - írja a Vairety.

A film Matt Ruff 2007-es Bad Monkeys című bestsellere alapján készülne. Ebben egy Jane Charlotte nevű nőt letartóztatnak gyilkosság vádjával, ám a kihallgatása során azt mondja, a tettét valójában a gonosz elleni harc jegyében követte el, egy titkos csoport, a Bad Monkeys megbízásából, aminek az a feladata, hogy olyan nagypályás bűnözőket intézzen el, akik a kapcsolataik és a pénzük segítségével megúszták a büntetést. Jane mindezt a börtönpszichológusnak mondja el, az olvasó pedig végig azon agyal, hogy vajon ezek a dolgok tényleg megtörténtek, vagy Charlotte csak egy ilyen őrült sztorival akarja igazolni a tettét.

Ezt a szerepet Margot Robbie kiválóan el tudná játszani, mivel az Öngyilkos osztagban is hasonló karaktert alakít. Harley Quinn ugyanis a Batman-kánonban az Arkham Elmegyógyintézet pszichiáteréből lett festett arcú bűnöző, miután beleszeretett Jokerbe és megszöktette a diliházból. A sorozatos bűntények miatt azonban újra rács mögé került, a filmben innen hozzák ki, hogy egy csupa rovott múltú szuperbűnözőből álló kommandó tagjaként segítse a kormányt egy titkos bevetésen.