Mark Wahlberg priuszmentes akar lenni

A rapperből lett alsónemű modellből lett színész és producer pályafutása olyan szépen ível felfelé, hogy idejét látja eltüntetni korai, vad éveinek minden nyomát.

Kérvényezte Mark Wahlberg, hogy töröljék 1988-as priuszát. Akkor 16 éves volt, és súlyos sérüléssel járó utcai verekedésbe keveredett, ami garázdaságnak minősül. Alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt megütött, majd bottal bántalmazott egy ismeretlen vietnámi férfit férfit, a jelek szerint rasszista indítékkal. A hatóságok felnőtt elkövetőként bírálták el az ügyét, és három hónapot kellett rács mögött töltenie. A jelenleg példás életet élő, Oscar-jelölt, házas és négy kisgyerekkel büszkélkedő Wahlberg most azzal az indoklással kéri a priusz törlését, hogy azóta más ember lett, amit szórakoztatóipari pályafutása is bizonyít, ezenkívül filantróp tevékenysége is jelentős. A massachusettsi fellebbviteli tanács a napokban több mint 70 kérelmet bírál el Wahlbergé mellett. Mark Wahlberget hamarosan Seth MacFarlaine hatalmas sikerű mackóvígjátéka folytatásában, a Ted 2-ben láthatjuk a trágár mackó és Amanda Seyfried oldalán. A feltehetően ismét meghökkentő poénokkal sokkoló vígjátékban Morgan Freeman és Liam Neeson is fontos szerepet kapott – érdekes módon mind Seyfried, mind Neeson szerepelt MacFarlaine előző nagyjátékfilmjében, a Hogyan rohanj a veszTEDbe főszereplői között.

Utóirat: rossz nyelvek szerint a színész elsősorban azért adta be kérelmét, mert elakadt Wahlburgers nevű gyorsétterem-lánca bővítésének engedélyeztetése, amihez a jelek szerint tiszta erkölcsi bizonyítvány is kell – vagy csak Wahlberg rosszakarói találták ki ezt? Ted 2 - hazai bemutató: 2015. július 16.

Forrás: UIP hírek