Második Szigetelés

Reggel kicsit kóválygott a fejem, amíg a sátrak között átvágtam az életmentő Acro jogához. A sátrakat földre dobott szennyessel, a jógát kávéval imitáltam, egészen jól sikerült, már megint a nappaliban vagyok, frissiben. Mivel a fejemben zajló jóga kicsit korábban kezdődött, úgy döntök, elnézek az Everness Chill Gardenbe, ahol Bíró Balázs elmondja, mi a végső célom?

Kicsit csalódtam, mert azt hittem elárulja, milyen koncertre menjek el végül, de ilyesmiről szó sem volt. A nagyszínpadon csak középdélután kezd a Bagossy Bratyók Kompániája, amit mindenképpen meg szeretném figyelni, addig jó pár időt kell elütni. Egyből feltűnik egy szenzációs program, gyönyörűen alhatok vezetett altatásban, amitől jelentős sör spórolást remélek. A képen szúnyogháló alatt pihennek az egyedek, én a kanapén, és a tévé vezet, de ez is jó lesz. Rögtön ezután Mészáros Máté invitál közös koreografikus mozgásra, a bemutató fotón két férfi sörizik (Borsodban: sürgés), ezért én is azt teszem, két sörrel sörizek, mert sokat spóroltam az alvásnál. A forgás okozta szédülés nem olyan kellemes, ideje belevetni magam a buliba.

Tehát a magnóba irány a Bagossy Brothers! Sajnos kirúgtak a koncertről, amikor felborult a szék, feleségem tanácsára ellátogatok a chill sátorba. Ez nálunk a vécét jelenti. Jó, hogy mindketten szabadságon vagyunk. Gondoltam, azután megnézem a lányt, GIRLI-t. Helyes volt, csak énekelt is, ezért továbbállok. Mivel régen sokat jártam a Bastille mulatóba, gondoltam adok neki egy esélyt a nagyszínpadon, és meg is hallgatom. Kocsmának jobb volt, a fiúk helyesek, de a zene nekem kicsit lágy, ezért izgatottan várom a következőt, aki a Kings of Leon. Na, ők már hozták a koromnak megfelelő dallamos rockot, de még mindig nem elég kemény a maradék sörökhöz. A bútorokat eltologattam, kicsit keményebbre vágyok, nézem is a programtáblázatot.

Azt hiszem Skrude és Dublic lesznek a következők. Na, ők már hozzák a formát, az ital is kilöttyen. Őket még a képmagnóba is beteszem, jól szórakozok. Sajnos a Ricsárdgírre nem értem oda, de őket már láttam a Budapest TV-n, azóta is abból építkezem. Annyira elfáradtam, hogy már csak egy kis levezető AB/CD-t tervezek a holnapi nap megkezdésére, majd ha marad erőm, egy kis Rock Disco-t. Jaj, olyan jól érzem magam, hogy nem is akarok hazamenni, kár, hogy itthon vagyok.