Még egy kis popcornt?

Egész film alatt azon gondolkodtam, hogy vajon milyen kis piszkos titkokra bukkanthattak a film készítői a színészek életében, amivel aztán jól megzsarolva őket elérték, hogy vállaljanak szerepet ebben a szörnyűségben...

Edward Nortont még megértem, hiszem Edward Harrisonként egyfelől ő jegyzi a szupergáz forgatókönyvet, na de a többiek? Különösen Tim Roth, aki igazi színészóriásként klasszikusokban remekelt. Talán csak bohóckodni akart egyet? Hát azt sikerült.

Na, lássuk a sztorit. Adott Bruce Banner (Edward Norton), az akármilyen tudós, aki egy félresikerült kísérlet során egy hatalmas zöld szörnyet kelt magában életre, aki minduntalan felbukkan, ha a srácot felhúzzák. A katonaság rögtön rámozdul a zöld fickóra, hogy igazi szuperkatonát teremtsen génjei segítségével. A társaságot Ross tábornok (William Hurt) vezeti egy kísérletezőkedvű katonával (Tim Roth) a jobbkezében. A képben még ott van Ross tábornok lánya (Liv Tyler), aki a megfelelő lélekteni pontokon rohan a zöldség után, miután az kerekperec azt mondja, hogy menjen minél távolabb tőle. A film végefelé csak sikerül befogni azokat a géneket, így szemtanúi lehetünk a Hulk és tovább fejlesztett változata he-ro-i-kus küzdelmének. Eszelős...

Kishazánkat érte a megtiszteltetés, hogy elsőként nézhette meg ezt a tömény sületlenséget. Bár már az Ang Lee-féle verzió sem tetszett igazán, de ott bizonyos pontokon legalább felfedezni véltem a rendezőre oly jellemző érzékenységet, Louis Leterrier közel kétórás filmjében azonban az érzelem nem több ömlengésnél, az akció pedig egyenlő közepes számítógépes animációval.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu