Meghalt egy néző a Démonok között 2 vetítésén

De a legdurvább a folytatás: a kórházba szállított férfi holtteste később nyomtalanul eltűnt!

Elképesztő hírt írt meg a Geektyrant India harmadik legnagyobb napilapja, a The Times of India értesülései alapján: meghalt egy 65 éves néző, miközben Tiruvannamalai városában a Démonok között 2-n ült egy ismerősével a helyi moziban. A szemtanúk szerint a férfi az egyik ijesztő jelenetnél a mellkasához kapott, rosszul lett és elájult, ezért az ismerőse a Sri Balasubramaniar Cinemából elvitte az Old Government Hospitalba. Ott azonban az orvosok már nem tudták megmenteni az ájult férfi életét.

A történet folytatása viszont egészen hátborzongató innentől. A boncoláshoz át kellett volna a holttestet szállítani egy másik kórházba, és erről az orvosok értesíteni akarták az elhunyt férfit a moziból behozó embert is, mivel azt hitték, hogy az illető a férfi rokona vagy ismerőse. Ám mire a betegszállítók megérkeztek, ez az ember nyomtalanul eltűnt a kórházból, a holttesttel együtt!

Persze az is lehet, hogy a férfi csak tetszhalott volt, illetve nem elképzelhetetlen, hogy ez az egész történet csak a Démonok között 2 gyomorforgató gerillamarketingje.

Frissítés!

Az Urbanlegends kinyomozta, hogy a haláleset valóban úgy történt, ahogyan azt a The Times of India megírta, a holttest eltűnése azonban már közel sem akkora bombasztikus sztori, mint amilyennek a fél világ beállította. Az Indian Express és a Hindustan Times például nem is említi a titokzatos eltűnést, csak azt, hogy a család elszállította a holttestet a végső tisztesség megadásához. A The Hindu azt írta, az elhunytat a vele lévő férfi bepakolta egy riksába, és hazaszállította. Az NDTV beszámolója szerint pedig az elhunyt kísérőjét valóban megkérték arra, hogy a holttestet vigye át egy másik kórházba a boncoláshoz, de ő inkább hazavitte a megboldogultat. A New Indian Express a fentiekhez hozzátette azt is, hogy a duó állítólag részegen ült be a filmre.