Meghatározott ideig tartó együttlét a Lupa autósmoziban

Vasárnap este a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmet nézhetjük meg a Lupa Drive-in Autósmoziban.

Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi a budakalászi Lupa-tó parkolójában. Azóta heti négy alkalommal csupa olyan örökzöld közönségkedvencet lehetett itt megnézni, mint a Vissza a jövőbe, a Jurassic Park, a Blöff vagy a Macskafogó. Vagy mint most a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre.

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.  A film főszerepeiben Stork Natasát és Bodó Viktort láthatjuk.

"... ne felejtsük el, hogy a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre nem csak logikai játék, hanem egy nagyon intim portré is, és mint ilyen, talán még jobban is működik, részben Maly Róbert csodálatos, 35 mm-es nyersanyagra forgatott képeinek, részben Stork Natasa már említett intenzitásának köszönhetően." – írtuk a filmről a bemutató utáni kritikánkban.

Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi, amely a műfaj '60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik hetente négy este megidézni a budakalászi Lupa-tó parkolójában, csupa olyan régi klasszikussal és örökzöld közönségkedvenccel, mint a Ponyvaregény, a Vissza a jövőbe, a Koktél, a Macskafogó vagy az Üvegtigris.