Megint bele lehet futni Johnny Deppbe Budapest utcáin

Itt forgatja a második rendezését.

Johnny Depp lassan hazajár Magyarországra. Áprilisban azzal került be a hírekbe, hogy egy zárt körű rendezvény miatt nem tudott bejutni egy tapasétterembe, júliusban pedig azzal borzolta a kedélyeket, hogy a Hollywood Vampires nevű zenekara az utolsó pillanatban mondta le a budapesti Papp László Sportarénába tervezett fellépésüket.

Johnny Depp cserben hagyta a rajongóit, de jó oka volt rá

Kedd este lépett volna fel Hollywood Vampires nevű zenekarával a budapesti Papp László Sportarénában, de az utolsó pillanatban lemondták a koncertet.

Így történet

 

Most forgatni érkezett az országba, Modi című filmje a híres festő és szobrász, Amedeo Modigliani életét dolgozza fel Dennis McIntyre színdarabja alapján az olasz Riccardo Scamarcio (John Wick 2. fejezet), Pierre Niney (Yves Saint Laurent) és Al Pacino főszereplésével. A Modigliani lesz Depp második nagyjátékfilmes rendezése az 1997-es A halál ára után, amelyben főszerepet is alakított Marlon Brando oldalán.

Budapesten jelenleg a Károlyi-kert melletti utcák alakítják az 1910-es évek Párizsát, az itt zajló forgatáson láthatta néhány járókelő Deppet, ahogy a korhű kosztümbe öltözött színészeket rendezi. Arról, hogy Al Pacino is befutott-e már a magyar fővárosba, még nem tudni.

A Jerzy és Mary Kromolowski által adaptált történet az olasz művész 1916-os párizsi tartózkodásáról szól, és mindössze 48 óra alatt játszódik. Modigliani a háború sújtotta Párizs utcáin és kocsmáiban menekül a rendőrség elől, és azt tervezi, hogy idő előtt befejezi a karrierjét, és elhagyja a várost, de társai – Maurice Utrillo francia művész, a fehérorosz származású Chaim Soutine és angol múzsája és szeretője, Beatrice Hastings – erről hallani sem akarnak. Modi a lengyel műkereskedőjétől és barátjától, Leopold Zborowskitól kér tanácsot, majd találkozik egy gyűjtővel, aki megváltoztathatja az életét.

Via: Blikk / Telex