Megrázó interjút adott Jeremy Renner a horrorsérüléséről

A sztár majdnem meghalt, de semmit nem bán.

Jeremy Renner, a Sólyomszem sorozat és számos Marvel-film sztárja január elsején szenvedett kis híján végzetes balesetet. Az 52 éves színész egy 6 tonnás hókotróval próbálta unokaöccse hóba ragadt járművét kihúzni, ami sikerült is, később azonban, amikor már kiszállt a vezetőfülkéből, a jármű elgázolta.

Hónapokkal a majdnem halálos baleset után Renner az ABC riporterének, Diane Sawyernek adott exkluzív interjút. Az interjú előzetesében a színész elmondja Sawyernek, hogy nem bánja a történteket.

Újra megtenném, mert az unokaöcsém veszélyben volt."

Sawyer Renner unokaöccsét is megszólaltatja, aki elmeséli, hogyan látta meg a nagybátyját "a fejéből folyó vértócsában" feküdve. Amikor odarohant hozzá, már azt hitte, hogy nem él.

A riporter Renner sérüléseinek részletes listáját is felolvassa:

"Nyolc borda eltört 14 helyen, jobb térd, jobb boka eltört, bal lábszár sípcsontja eltört, a bal boka eltört, jobb kulcscsont eltört, jobb váll eltört, arccsont, szemgödör, állkapocs eltört, tüdő összeomlott, amikor a bordacsont átszúrta.”

Amikor Sawyer arról beszél, hogy Renner a kórházi ágyon fekve jelnyelven azt mondta a családjának, hogy "sajnálom", a színész könnyekben tör ki.

A túlélést választottam. (…) Rengeteg húst és csontot veszítettem, de feltöltődtem szeretettel és titániummal."

Az interjú április 6-án, csütörtökön kerül adásba az ABC-n, a Hulun és a Disney Pluson.

Via: The Independent