Megvan az új X-Men film főgonosza

Oscar Isaac lesz az új X-Men: Apokalipszis főgonosza, és a név sokaknak valószínűleg nem mond semmit, pedig érdemes megjegyezni, és azt is eláruljuk, hogy miért.

Oscar Isaac neve a legtöbb embernek nem hangzik ismerősnek, pedig az illető Hollywood egyik legnagyobb ígérete jelenleg. Ígéretből persze mindig sok van, de Isaacben az a különleges, hogy több, egymástól radikálisan különböző műfajban is remekül helytállt, és nyilván ennek köszönhető, hogy most megkapta a X-Men: Apokalipszis főgonoszának szerepét, és egy ilyen nagy presztízsű produkcióban egy ekkora szerepet nem adogatnak csak úgy oda. Bár az Oscar Isaac névnek angolszász csengése van, a már 35 éves színész valójában Óscar Isaac Hernándezként született Guatemalában, majd Miamiban nőtt fel, és számos apró szerep után – például a Drive – Adj gázt!-ban - a Coen testvérek csendes drámájában, a Llewyn Davis világában figyelt fel rá a szakma, és erre jött egy sor nagy felkérés. Legközelebb J.C. Chandor Oscar-esélyes filmjében, az A Most Violent Yearben játszik, egy, az 1980-as években játszódó drámában, amiben Jessica Chastain a partnere, majd a Kétarcú januárban láthatjuk Kirsten Dunst és Viggo Mortensen társaságában, de szerepet kapott a Star Wars készülő 7. részében és az Ex Machina című sci-fiben is, vagyis érdemes megjegyezni a nevét.

Az X-Men: Apokalipszis a szerteágazó képregényfolyam legújabb része – ez nem még nem hivatalos magyar cím, de az X-Men: Apocalypse-ből aligha lesz más -, amelyet újra Bryan Singer rendez, a forgatókönyvet pedig Simon Kinberg jegyzi, és a történet az Eljövendő múlt napjai után az 1980-as években játszódik, és természetesen visszatér benne Michael Fassbender, mint Magneto, James McAvoy, mint Xavier professzor és Jennifer Lawrence, mint Mystique. Küklopsz és Jean Grey fiatalkori verziójára most keresnek szereplőket. A címszereplő Apokalipszisről már az előző részben esett szó: valamikor az ősi Közel-Keleten született, a bőre szürke, és egy sor szuperképességgel rendelkezik, például képes változtatni az alakját és a méretét, és ezt nem kifejezetten jó célokra használja, szóval kemény ellenfél lesz.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu