Mel Gibson leforgatná a Passió 2-t

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

A folytatást azzal indokolja, hogy a keresztre feszítés után Jézus harmadnapon feltámadt, és még történtek vele érdekes dolgok.

Folytatást kap Mel Gibson Passiója, Randall Wallace már dolgozik a forgatókönyvön - írja a Movieweb. A történet Jézus harmadnapon való feltámadását és az azt követő időszakot mutatná be. Ez ugyan nem annyira ismert időszak, mint a Megváltó addigi élete, és filmben sem lesz valami látványos: Jézus még 40 napig volt a Földön, beszélgetett a tanítványaival, aztán felemelkedett a Mennybe és itthagyta a hívőknek a Szentléleket. A Passió 2-t természetesen ugyanúgy Mel Gibson rendezné, ahogyan a 2004-es első részt is.

Randall Wallace és Mel Gibson korábban már az 5 Oscar-díjjal jutalmazott A rettenthetetlenen is együtt dolgoztak. Wallace egy interjúban nemrég elárulta: Resurrection of the Christ címmel már évtizedekkel korábban írt egy forgatókönyvet, ezt porolná most le a régi harcostársa kedvéért.

Mel Gibson az emlékezetes zsidózós-feleségverős balhéi miatt 2006 és 2010 között egyáltalán nem forgatott filmeket, azóta pedig csak néhány híres barátja, Jodie Foster, Martin Campbell, Robert Rodriguez és Sylvester Stallone adtak neki munkát.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu