Mit nézzünk 27-én a családdal a tévében?

Levetítik az E.T.-t, a Madagaszkárt, a Hobbit trilógia befejező részét és a Bűbáj című filmet.

2017. december 27., szerda

A grund 2.
TV2 - december 27., 6.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Új banda verődik össze a környékbeli kölykökből. Saul a baseball-csapat nem hivatalos vezetője kénytelen egy lányt, Hayley-t is bevenni a csapatba, hogy meglegyen a létszám. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor egyikük elhozza apja játékrakétáját a grundra. Játék közben a modell átrepül a kerítésen, éppen a város legdühösebb kutyájához és elviselhetetlen gazdájához.

Lucky Luke és a nagyváros
Film+ - december 27., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A vadnyugaton felépül a szorgalmas telepesek városa, Daisy Town, miután sikerül egyezséget kötni az indiánokkal. Minden rendben is lenne, ha nem jelennének meg a környéken a rabló Dalton-fivérek. Lucky Luke a seriff és hűséges beszélő lova, Jolly Jumper feladata lesz, hogy helyreállítsák a környék nyugalmát.

E.T. - A földönkívüli
VIASAT3 - december 27., 10.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy amerikai kisváros szélén, a családi házaktól alig néhány méternyire húzódó erdőben földet ér egy űrhajó, melyből fura kinézetű "emberkék" szállnak ki, hogy felderítsék a terepet. Ám hamarosan a helyszínre érkeznek a földlakók: őrült zajt csapva, villódzó zseblámpájukkal megrémisztik a békés szándékú látogatókat, s miközben megpróbálják bekeríteni űrjárművüket, a furcsa kis lények menekülésbe fognak. Egy "valaki" közülük azonban lemarad a távozó űrjárműről. Ez a valaki pedig nem más, mint E.T., aki a számára ismeretlen bolygón marad dühös kutyák, nyüzsgő járművek és egy furcsa kisfiú társaságában. Ezen az éjszakán ugyanis egy közelben lakó fiú, a kisiskolás Elliott gyanút fog, hogy valaki kint rejtőzik a kertjükben. Egész éjjel kint marad, s végül magához édesgeti ezt a valakit, aki persze nem más, mint E.T. A két magányos lény, az apa nélkül nevelkedő fiú és a hátrahagyott űrlény összebarátkozik egymással, s ennek a barátságnak állít feledhetetlen emléket Steven Spielberg minden idők legnagyobb filmsikerében.

Csizmás, a kandúr: A három sátánfajzat
TV2 - december 27., 13.00
6 éven felülieknek ajánlott!

A híres francia tolvaj, Suttogó elrabolta Bellagamba hercegnő királyi koronájának szív alakú ékkövét, a Tűz Rubinját. Megbízza hát Csizmás, a kandúrt, hogy hozza vissza neki. A tolvaj három csatlósa a Hercegnő foglya, Csizmás tőlük akarja megtudni a tolvaj rejtekhelyét, azonban meggyűlik velük a baja.

A hobbit - Az öt sereg csatája
Film+ - december 27., 14.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Zsákos Bilbo és barátai visszahódították otthonukat Smaugtól. A dühös sárkány bosszúból rátámad Tóvárosra. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin elárulja a barátait. Eközben Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán. A Hobbit-trilógia befejező része. 

Madagaszkár
SuperTV2 - december 27., 17.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje." 

Bűbáj
RTL Klub - december 27., 19.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.