Mit nézzünk hétvégén a gyerekkel a tévében?

Levetítik a Jégvarázs: Party Láz, a Robinson Crusoe, a Télapu 2., a Verdák, az Állati nagy szökés, Az erdő kapitánya és a Toy Story - Játékháború című filmeket.

2017. december 9., szombat

Micimackó és a Zelefánt
Film+ - december 9., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobogása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó, Malacka, Nyuszi, Tigris, Füles és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. 

Szelíd Ben: A fekete arany
Duna Televízió - december 9., 14.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Marknak problémái vannak az iskolában, ugyanis nem igazán jeleskedik matematikából. Közben pedig a gyámügy is érdeklődik utána. Az ingatlan befektető, Fog Benson nagyra törő terveit igyekezvén megakadályozni, Jacket, a parkőrt börtönbe vetik, pedig ő csak az erdőt akarta megóvni. Markra és medve-barátjára, Benre hárul a feladat, hogy tisztázzák Jacket a vádak alól. Így tehát elszánt nyomozásba kezdenek és mindent lefényképeznek, hogy megmentsék az állatokat és a környezetet.

Alvin és a mókusok
RTL Klub - december 9., 15.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak. 

Jégvarázs: Party Láz
RTL Klub - december 9., 17.05
6 éven felülieknek ajánlott!

Elérkezik Anna szülinapja, Elsa és Kristoff pedig elhatározzák, hogy a valaha volt legjobb és legnagyobb ünnepséget szervezik meg neki ezen alkalomból. Elsa jeges ereje azonban a partinál is többet tesz kockára.

Robinson Crusoe
m2 - december 9., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele. 

Toy Story - Játékháború
Cool - december 9., 19.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz. 

Zűr az űrben
VIASAT3 - december 9., 19.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Bugs Bunny és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Bugs nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Bunny ajánlatát. Túlságosan is gyorsan. Ugyanis van egy rendkívüli tulajdonságuk: pillanatok alatt képesek új képességeket magukévá tenni. Amikor Bugs felfedezi, mi készül, tudja, azonnal segítségre van szüksége. De hova forduljon, amikor már minden valamire való kosaras tudása az ellenfelet gazdagítja. Ám szerencsére van egy olyan ismerőse, akire mindig számíthat. Ő a világ legnagyobb kosárjátékosa, Michael Jordan. 

Télapu 2. - Veszélyben a karácsony
DUNA Televízió - december 9., 20.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Scott Calvin minden idők legjobb Télapója, de még neki is meggyűlik a baja a munkaadójával. Hiába az apró alkalmazottak megtisztelő elismerése, a munkaszerződés az Északi sarkon is kötelez. Ezek szerint a menő Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben ugrik a vezetői állása. Scott gyorsan helyettes után néz és elindul a minden eddigi feladatnál nehezebbnek ígérkező párkeresésre. 

Verdák
Cool - december 9., 20.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, a vidéki orvos és bíró valójában háromszoros Szelep Kupa győztes. Ott van azután Sally, a dögös Porsche 911, és a rozoga autómentő, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog. 

2017. december 10., vasárnap

Állati nagy szökés
Filmcafe - december 10., 7.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

Trollok
HBO - december 10., 8.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja. 

Marley meg én
Mozi+ - december 10., 9.45
12 éven felülieknek ajánlott!

John és Jennifer Grogan beköltöznek első közös otthonukba. John azonban még nem érzi magát felkészültnek az apaságra. Barátja tanácsára örökbe fogadnak egy kölyökkutyát, hogy némi tapasztalatot szerezzenek a gondoskodásról. Marley, a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat. 

Kutyabajnok
Film+ - december 10., 13.05
6 éven felülieknek ajánlott!

Ted Brooks miami fogorvos azért utazik Alaszkába, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét szibériai szánhúzó kutyából és egy border collie-ból áll. Hősünk ráadásul szembe kerül a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy a városi puhányt visszaküldje a melegebb éghajlatra. Ted azonban elfogadja a kihívást és miután megfagyott az agya, úgy dönt, hogy Alaszkában marad és kerül, amibe kerül, indul az év legnagyobb fogathajtó versenyén. 

A magányos lovas
VIASAT3 - december 10., 13.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A magányos lovas egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst, friss mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során. 

Házibuli 2 - A házibuli folytatódik
Prime - december 10., 13.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A film Francoise története, aki nem tudja, hogyan döntsön, a férjét válassza, vagy az annyira vágyott függetlenséget. Francois viszont nem képes választani imádott foglalkozása és felesége között. Nem tudnak éretten és megfontoltan viselkedni, pedig saját problémáik mellett kamaszlányuk gondjaival is szembe kellene nézniük. Vic számára nagy gondot jelent az első komoly szerelem, az első lépések a felnőttek világába. Szüleivel képtelen megosztani problémáját, látva, hogy ők is hasonlókkal küzdenek. Marad hát Poupette, a dédnagymama, a barátok és a házibulik...

Szabadnapos baba
TV2 - december 10., 15.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Bink baba még nincs kétéves, amikor megszökik otthonról, és végigjárja a város nevezetességeit, közben pedig számos izgalmas kalandba bonyolódik. Az idegösszeomlás szélén álló édesanyja, és a megtalálónak ígért jutalomra pályázó szélhámosok erednek az elkószált bébi nyomába. Ám Bink baba mindig egy lépéssel üldözői előtt jár, és hamarosan az újságok ünnepelt sztárja lesz. Persze egyáltalán nincs tisztában az általa okozott felfordulással, ezért elszántan, magabiztosan lépked tovább aprócska lábain.

Az erdő kapitánya
m2 - december 10., 18.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól! 

Star Wars: Az ébredő Erő
RTL Klub - december 10., 20.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér cselekménye után 30 évvel járunk (YU 34), az Új Köztársaság idejében. Az Első Rend jelent meg és háborúzott a Galaktikus Birodalom maradványaival, melynek vezetője Supreme Leader Snoke és tanítványa, Kylo Ren, aki sajátos fénykardjával a Galaxis egy részét elfoglalta a (Hux tábornokkal) Starkiller bázisról vezetve seregét.