Mozizzunk ingyen! - Péntek esti filmkoktél

Újra itt a péntek! Az emberek többsége végre azzal a jóleső érzéssel nyúlhat végig kedvenc kanapéján, hogy holnap nem kell újra igába hajtania a fejét. Legtöbbünk nem vágyik másra ezen az őszi estén, mint egy forró italra és egy szórakoztató filmre. A jó hír az, hogy az italt ugyan önöknek kell elkészíteni, de csérébe tudunk ajánlani három kiváló filmet.

Daylight - Alagút a halálba

Az első ajánlatunk, a Sylvester Stallone főszereplésével készült Daylight - Alagút a halálba című katasztrófafilm. Kigyúrt hősünk most nem verekszik, nem lő rommá komplett kisvárosokat, viszont itt is rendíthetetlen hőst alakít. Egy óriási robbanás következtében beomlik a Manhattant New Jersey-vel összekötő alagút mindkét kijárata. Kit Latura speciális mentős azt a feladatot kapja, hogy hozza ki a bent ragadt embereket, akikre nem csak a bezártság nyomasztó érzése nehezedik elviselhetetlenül, hanem a fölöttük örvénylő Hudson-folyó hatalmas víztömege is. Emberünk természetesen bejut az alagút túszaihoz, de a kivezető út már nem ilyen egyszerű menet. A filmet a TV2 tűzi műsorára 21:30-kor.

Star Wars: Baljós Árnyak


Azoknak a klausztrofóbiás nézőinknek, akik inkább lemondanának egy sötét alagútban bolyongás élményéről, ajánljuk a Viasat 3 este 9-kor kezdődő műsorát. A legendás Star Wars filmek előzménytrilógiájának bevezető részét, a Baljós Árnyakat már csak azért is időszerű újranézni, mert karácsonykor érkezik a mozikba az Ébredő Erő, amit minden sci-fi rajongó tűkön ülve vár. A Baljós Árnyakban újra feldübörögnek a hiperhajtóművek, ellátogatunk az ismerős Tatuin bolygóra, majd a fénykardok is felizzanak. Ismét találkozhatunk a fiatal Obi-Wan Kenobival, a még fiatalabb Darth Vaderrel, a gonosz Palpatine szenátorral, és a két elmaradhatatlan robottal, R2-D2-val és C-3PO-val.

Exférj újratöltve


Akik inkább egy akciódús romantikus vígjátékra vágynának, azoknak se kell sokáig nyomkodni a távirányító gombját, hiszen a Cool tv 21:10-kor vetíti az Exférj újratöltve című amerikai komédiát. A gyönyörű Jennifer Aniston és a jóképű Gerald Butler főszereplésével készült film egy volt házaspár vicces kalandjait és viharos napjait mutatja be. A történetben a fejvadász exférjnek kell elkapnia körözött feleségét, miközben mindkettőjüket üldözik különböző okokból. Természetesen a screwball comedy-k szabályaihoz hűen, eleinte a főhősök kifejezetten utálják egymást, de a történet előrehaladtával, a közös kalandok újra összehozzák őket.

A PORT.hu ajánlja:

Daylight - Alagút a halálba - TV2, 21:30

Star Wars: Baljós Árnyak - Viasat 3, 21:00

Exférj újratöltve - Cool Tv, 21:10