Mystique és Magneto eljövendő románca

Az X-Men filmmutáció soron következő darabjában a legfrissebb hírek szerint az alakváltó Mystique és a később a lázadókat vezető Magneto szerelmi története lesz a leghangsúlyosabb elem.

Hála az Éhezők viadala szériának, az Amerikai botrányért járó Oscar-díj jelölésnek és az X-Men - Az eljövendő múlt napjainak, úgy tűnhet, mintha Jennifer Lawrence non-stop dolgozna, de valójában az utolsó két – egyszerre leforgatott - Éhezők viadala film befejezése óta semmit sem forgatott. Az azonban nagyot fog változni az új év eljövetelével, mert a színésznő nem csupán David O. Russell rendezte Joy főszereplője lesz, de az is kiderült, hogy az általa alakított alakváltó Mystique és Michael Fassbender Magnetója közötti romantikus szálnak nagyon jelentős szerepe lesz az X-Men: Apokalipszisben.

Lawrence áprilisban kezdi el az új X-Men film forgatását Montrealban, és mivel a 20th Century Fox nem hajlandó megváltoztatni a bemutató  2016 május 27. dátumát, a stábnak eléggé bele kell húznia. A The Hollywood Reporter című szaklap szellőztette meg, hogy az eddig nagyjából ismeretlen történetben Mystique karaktere és a Michael Fassbender alakította Magneto között komoly kapcsolat alakulhat ki. Egy forrás, aki látta a forgatókönyvet, azt állítja, hogy a Fox teljes mértékben kihasználja, hogy mekkora sztár lett időközben Lawrence és Fassbender, ezért kerül majd a középpontba Mystique és Magneto románca. Lehet, hogy ez jó hír a két színész rajongóinak, de az eddigi visszajelzések alapján az X-Men széria rajongói nincsenek oda ezért a fejleményért, hiszen nem ígér túl sok akciót: ők inkább az szeretnék, ha az Apokalipszisben az Evan Peters játszotta szupergyors és szemtelen Quicksilver kapna nagyobb szerepet.