Nagyon vicces a Wonder Woman orosz nyelvű trailere

Jövő nyáron debütál az első igazi csajos szuperhősfilm, Patty Jenkins rendezőnőtől.

A 2017 nyarán önálló mozifilmmel jelentkező Csodanőről a hétvégén derült ki, hogy tiszteletbeli ENSZ-nagyköveté avatják 75. születésnapja alkalmából a világszervezet New York-i székházában, de ugyanekkor debütált a film orosz nyelvű trailere is. Íme:

A Warner jövő nyári blockbustere amolyan fordított Amerika kapitány lesz: Chris Evans helyett Gal Gadot ragad pajzsot, hogy leszámoljon a világuralomra törő németekkel, csak most nem a második világháború idején zajlik le az összecsapás, hanem az elsőben.

A történetben persze lesz szerelmi szál is: Wonder Woman a szuperhősködés előtt ugyanis a görög mitológiából ismert amazonok földjén éldegélt a többi félisteni hatalmú lánnyal, ám amikor lezuhan a szigetükön egy szövetséges pilóta (Chris Pine), menten szerelemre lobbant iránta, és védelmébe veszi az embereket. Az olasz, francia és brit helyszíneken forgatott, első igazi csajos szuperhősfilm érdekessége, hogy női rendezőt kapott, azt a Patty Jenkinst, aki többek között a 2003-as A rémet is jegyzi. (via Movieweb)