Négy Adam Sandler film rendel!

A szépen átrendeződő mozgóképes piacon új, egyre erősödő szereplők tűnnek fel, köztük az eddig tévés tartalmat előállító Netflix, ami most szerencsét próbál a nagyjátékfilmek világában is.

Ki tudjuk, mi a titka Adam Sandlernek, de még a leggyengébb vígjátékát is sokan nézik meg, és mostanában szinte csak ilyet készített. Nyilván ennek köszönhető, hogy az egyre erősödő és unorthodox módszerekkel kísérletezgető Netflix megkereste Sandlert, és egyezséget kötött a színésszel és annak cégével, a Happy Madison Productions-szel. Ennek értelmében a Nteflix finanszírozza majd Sandler következő négy filmjét, amelyeket aztán a hagyományos moziforgalmazáson kívül mutatnak be, és a premierrel egy időben a neten is kölcsönözhetővé teszi őket. Sandler nem csak a főszereplője, de producere is lesz a készülő filmnek, ám előbb teljesítenie kell korábban bevállalt filmjeit a Sony-nál, amihez eddig kizárólagos szerződés kötötte. A jelenleg mintegy 50 országban jelenlévő Netflix hajlandó ugyanakkora költségvetést biztosítani, mint a Sony, ami Sandler-filmenként nagyjából 80 millió dollár – bár utolsó vígjátéka, a Kavarás ennek csak a felébe került -, és nyilván nem csupán őt környékezték meg. Pár napja jelentették be, hogy a Netflix kapta meg a Tigris és sárkány készülő második részének forgalmazási jogát is, óriási felháborodást váltva ki a moziüzemeltetők körében.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu