Nem világos, nem megy az új oldal? Kattints! Segítünk!

Íme gyorsan a válaszok a legtöbbet felmerülő felhasználói problémákra.

  • Hol van a régi, vízszintes tévéműsor????

    Olvasóink kedvenc funkciója is megújul, viszont ahhoz, hogy új ruhát kapjon, és a meglévő, szeretett áttekintő nézet is megfeleljen a modern web kihívásainak, ahhoz még egy kis türelmeteket kérjük. Érkezik hamarosan.
  • Eltűntek az egyéni beállítások

    Elnézést kérünk a hibáért, az új rendszerre való átállás egyik kellemetlen mellékhatása volt, hogy átmenetileg nem voltak elérhetőek a korábbi beállítások a regisztrált felhasználóinknál. A problémát orvosoltuk.
  • Most akkor hogy van a belépés?

    Fontos, hogy az oldalra email cím és jelszó megadásával tudsz belépni, tehát nem a felhasználónév és jelszó kombinációval. Ha még nem volt korábban Port.hu-s regisztrációd, de Indapassod igen, akkor az Indapass beállításai között hozzá kell adni a Port.hu-t az aktív szolgáltatások közé.
  • Nem működik a fórum

    Elnézést kérünk a hibáért, az új rendszerre való átállás egyik kellemetlen mellékhatása volt, hogy átmenetileg nem voltak elérhető a fórum. A problémát orvosoltuk.
  • Tényleg Facebook kell a regisztrációhoz?

    A facebookos regisztráció nem kötelező, az csak egy választható kényelmi opció, az oldal regisztrációja Indapasson keresztül működik alapvetően.
  • Moziműsort nem lehet időrendben listázni

    Ha bármilyen programkeresés, legyen szó akár moziról találati listájában a jobb felső sarokban az időrendi listázást választod ki, akkor időrendben fognak megjelenni a műsorok. A funkció további finomításán dolgozunk.
  • Nem tudom beállítani a kedvenceket

    Ha volt is némi fennakadás a funkció működésében, a megújulás végére újra teljesen működőképes, sőt jobban használható lett. Mostantól kezdve elég a csatornák mellett található kis szív ikonokra klikkelni, és bekerül az adott csatorna a kedvencek közé, vagy éppen ugyanígy ki is szedhető onnan. Természetesen a régi, listáról választós módszer is megmaradt emellett. A funkció használatához viszont regisztráció szükséges.
  • Hogyan tudok belépni a meglévő Port.hu-s felhasználónevemmel?

    Két út áll előtted. Ha tudod az email címed, amivel regisztráltál, de nem emlékszel a jelszóra, akkor a jelszóemlékeztető lesz a segítségedre. Ha már arra sem emlékszel, milyen email címmel regisztráltál, akkor írj a hibajelentes@port.hu címre, segítünk.