Októberi moziajánló kevesebb mint 2 percben

Ki hozza vissza Matt Damont, hogyan főz Bradley Cooper, miért kopasz Hugh Jackman, illetve mekkorát üt Jake Gyllenhaal és miért szeretjük annyira Emily Bluntot? Mindezt megtudhatjuk, ha októberben moziba megyünk, de egy kis ízelítőt most is adhatunk!

Egész pontosan 1 perc 57 másodpercben kapunk rövid, de velős összefoglalót Matt Damon – magyar hangja Stohl András – felvezetésével arról, mik kerülnek októberben a hazai mozikba, és egy kicsit abba is belekóstolhatunk, milyen filmnek milyen a hangulata, kik játszanak benne, és nagyjából miről is szólhat. Egy ilyen montázs persze leginkább kérdésfelvetésként szolgál: például van-e olyan jó és szigorú szakács Bradley Cooper, mint Gordon Ramsay – Az ételművész -, gonosz vagy jó szereplő a tarkopasz Hugh Jackman – Pán -, mit csinált egy kis francia muki a World Trade Centre tetején – Kötéltánc - , és mire jó a hosszú házasság - 45 év? 

Nézd meg egyben az összes premiert!

Októberben gazdag lesz a filmtermés, és aki éber volt, már láthatta, hogy jön a Mentőexpedíció Ridley Scotttól, a  Hotel Transylvania 2, a mexikói mocskos drogháborúba bepillantó Sicario – A bérgyilkos a mindig remek Emily Blunt főszereplésével, egy aktuális téma a Dheepan – Egy menekült története révén és egy pazar Shakespeare feldolgozás, a Macbeth. Megtudhatjuk mire jó két Tom Hardy a Legendában , milyen egy tényleg húzós buli Berlinben az egyetlen vágásban felvett Viktoriából, és hogy  mitől vérzik az ódon kastély a Bíborhegyben, az évente kötelező bokszfilmet pedig a Mélyütés hozza Jake Gyllenhaal főszereplésével, és  lesz holland meglepetésfilm is – tényleg ez a címe: A meglepetés. A hazai filmművészetet két alkotás is képviseli, a Drifter és a Veszettek, ami tisztára olyan, mint annak idején a nem túl fényes Rosszfiúk volt, csak itt Stohl András helyett Kamarás Iván csinál egy csapat céltalan fiatalból életveszélyes neonácit.