Pradában parádézott a kifutón a Jurassic Park és a Twin Peaks sztárja

Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan bemutatták, hogyan kell könyökben szőrös kabátot és szemeteszsákra hasonlító nadrágot hordani.

A Prada divatház bemutatta a 2022-es őszi-téli kollekcióját, a kifutón pedig hollywoodi sztárok is megjelentek.

Az eseményen a szociális távolságtartás szabályait betartva mintegy 200-an vettek részt – a Pradának egyébként ez a mostani még csak a második fizikailag is megrendezett bemutatója volt, mióta Raf Simons divattervező 2020-ban csatlakozott a céghez.

A bemutatót a Twin Peaks sztárjának bevonulása nyitotta. A 62 éves Kyle MacLachlan világoskék, szatén nadrágot (kezeslábast?) viselt hosszú fekete kabáttal, míg az utoljára kifutóra lépő Jeff Goldblum egy olyan fekete kabátban jelent meg, amelynek a könyök- és a térdrészét műszőr borította.

A fiatalabb korosztály is képviseltette magát, az Igazából szerelem, a Vezércsel és a Trónok harca sztárja, Thomas Brodie-Sangster és a Szexoktatás főszereplője, Asa Butterfield is végigvonult a kifutón.

via: NME

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu