Programok online gyereknapra

Május utolsó vasárnapja van. Legyen ez a nap a gyerekeké. De azért a nagyoknak is lesz mit nézni.

Pörögj velünk! - Országos Bábszínházi Gyereknap

május 31., 08:30

A színes kínálattal minden korosztályra gondoltak a szervezők. A legkisebbeket és szüleiket 4 éven aluliaknak szóló baba előadásra várják, az ovisokat és iskolásokat pedig népmesékkel, örök kedvenc klasszikusokkal, vásári játékokkal varázsolják el. LINK

Online gyereknap

május 31., 09:00

A Táncsics Mihály Művelődési Ház is egész napos online gyereknapot tart, színes programokkal készülnek az ünnepelteknek, akik akár még egy nagy tortát is nyerhetnek aznap. Szólj hozzá az eseményhez, és május 31-én délben nyerhetsz egy 12 szeletes gyereknapi tortát a Nass cukrászdából, melyet Budapest területén belül még aznap kiszállítanak neked.

Kecskeméti Katona József Színház: A manóvizsga

május 31., 10:00

Gyereknapra, május 31-én 10 órakor, a színház a meseopera-sorozat legnépszerűbb darabját, A manóvizsga című zenés előadást adja ajándékba kisebb színház barátainak. Közvetítés

Dm Gyereknapi Házhoz Megyünk Fesztivál

május 31., 10:00

Az idei gyereknapi ünneplésre is rányomja bélyegét a járványügyi helyzet, ezért az idén 20 éves Vasúttörténeti Park május 31-én online egész napos programmal házhoz viszi a mókát és szórakozást a család minden tagjának! A dm támogatásával megvalósuló program számos meglepetéssel várja a családokat a számítógép képernyői előtt, természetesen a Vasúttörténeti Park területéről élőben!

Jászai Mari Színház: A padlás

május 31., 10:00, 17:00

A félig mese - félig musical szól mindenkinek: 9-99 éveseknek, határtalanul. Egy a fontos: a szellemeket csak az láthatja, akinek a szíve olyan romlatlan és tiszta, mint a gyermekeké.
Ideklikk

Bíró Eszter: Az Időmanó kalandjai - #várkertmatiné - ABC-dal

május 31., 11:00

Bíró Eszter nagy sikerű, a Várkert Bazárban ebben az évadban bemutatott Az Időmanó mesekoncert-sorozata – amelyet adventkor, szilveszterkor és farsangkor láthattatok – most online folytatódik. A negyedik rész címe: ABC-dal, és a betűkről fog szólni, vagyis azok körül forog, és itt nézheted meg.

Első Magyar Karantén-Színház: Alíz csodaországban

május 31., 11:00

Lewis Caroll Alice Csodaországban

Pannon Várszínház: Csudabogarak

május 31., 11:00

Egy rendezett és jól szervezett hangyaboly élete csupa munka és fegyelem. Gyűjtögetés, védekezés, katonai menetelés. De mi történik, ha egyszer csak az égből a „fejükre esik” egy olyan találmány, mely örökre megváltoztatja az életüket? Egy bátor hangyaközlegény története ez, aki útra kel az égi ajándékkal, és csuda, ámde fura barátaival felfedezi a világot! Fogd a nagyítód, gyere el hozzánk, és nézd meg velünk ezt a bogaras bandát!

Bach: Jesu meine Freude - Online közvetítés!

május 31., 11:00

Bach művészete egyértelműen az utolsó európai köznyelvi gondolkodás összefoglalása. A protestáns vallás templomi zenéje az utolsó olyan európai zenei nyelv, amit egy nagy közösség „beszélt” és értett. Középpontjában a protestáns korál áll, ahol Luther Márton nagyon bölcsen a szakrális szövegeket (a Bibliából származó zsoltárok német fordításait vagy költött verseket) az akkor a köznép számára jól ismert, szekuláris, vagy egyszerűsített egyházi dallamokkal párosította. A felvétel 2018. november 18-án a Zeneakadémián készült, a Megérthető zene sorozat részeként.

Mese-nap

május 31., 12:00

MESE-NAP - gyereknapi ünnepség az Ariel Színház és a Divers Egyesület Facebook-oldalán!

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

május 31., 17:00

Móser Ádám harmonikás minden nap délután öt órakor ad egy minikoncertet, amin saját számait és improvizációit hallgathatod.

Dollár Papa Talks - vasárnapi csevej // Nők a színpadon (Láng Annamária, Terhes Sándor és Kiss-Végh Emőke)

május 31., 17:00

Szeretnének veletek értelmes, színházi dolgokról beszélgetni élőben, sallangok nélkül. Amolyan közvetlen csevej vasárnap délutánonként. Aki kérdez: Ördög Tamás. Ide kattints!

Gyereknapi Alma Együttes online koncert

május 31., 17:00

Gyereknap alkalmából egy szuper programmal készülnek nektek. Csatlakozzatok az Alma Együttes online koncertjéhez május 31-én 17:00-kor a Tesco Üzletsor Facebook-oldalán, és bulizzatok egy nagyot közösen!

Pannon Várszínház: Valahol Európában

május 31., 17:00

A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját. KLIKK

Tompeti TV - 10. adás - Gyereknapi extra

május 31., 19:00

Ez itt a gyereknapi extra Tompeti TV, ahol Tompeti és Barátai a zenesarokban várnak benneteket kedvenc dalaitokkal, valamint a rajzpályázat sorsorását is megtartják. Ünnepeljétek a zenekar tagjaival a gyereknapot!

Csodás Magyarország x Be Massive Horizon x Avika @Pécs

május 31., 19h

A Csodás Magyarország és a Be Massive Horizon egy újabb különleges élményre hív! Folytatódik a virtuális zenés utazás! Bár a fesztiválok és rendezvények továbbra is elmaradnak, de ez a nyár sem múlhat zene és utazás nélkül, ezért a Be Massive Horizon és a Csodás Magyarország összehozta a kettőt! A sorozat mai részében DJ Avika produkcióját hallhatjátok Pécsről, miközben a csodás belvárosból nézhettek meg szebbnél szebb részleteket. Katt ide!

 

Pannon Várszínház: Mária evangéliuma

május 31., 19:00

A nagyszabású produkcióban a bibliai alaptörténeten túl lehetőség mutatkozik az anyaság szerepének értelmezésére, sokrétű kibontására. Itt nézheted meg!

Kobajasi Kenicsiró és a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara

május 31., 19:30

A 2017. május 8-i hangversenyen Csajkovszkij e-moll szimfóniája hangzott el. Szakkommentátor Rákai Zsuzsanna. Hallgasd újra!

The Hour of Relief - Live Sound Relaxations

május 31., 20:00

iamyank a nappalijából folytatja a Soul Healing Session-öket, ami azért jó, mert így mindenki hozzájut ezekhez a különlegesen nyugodt, csendes, befelé figyelésre késztető muzsikákhoz. Itt