Ronda férfihulla helyett szexi múmiacsaj gonoszkodik a Múmia remake-ben

Kiszivárgott pár fotó az új Múmia-film címszereplőjéről, Sofia Boutelláról. Tom Cruise-ról nincsenek képek.

Megjelent egy rakás friss forgatási kép a Universal stúdió gőzerővel készülő Múmia remake-jéről, amiben Tom Cruise menekül majd a címbéli rém elől. A szcientológia hollyíwoodi pápájáról ugyan most nem készültek képek (a 3 hónappal ezelőttiek itt tekinthetők meg), annál több fotón látható viszont múmiát alakító Sofia Boutella, amint gézbe bugyolálva rohangál a londoni forgatáson.

Igen, a korábbi részekkel ellentétben az egyiptomi szörnyeteg ezúttal nem egy nagydarab férfi lesz, hanem egy párductestű táncosnő!

A 34 éves, algériai születésű színésznő korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Kingsman: A titkos szolgálat, Monsters - Sötét kontinens vagy a StreetDance 2.

Idén az új Star Trek-filmben ő lesz a fehér bőrű űramazon, Jaylah, de a budapesti helyszíneken forgatott The Coldest City-ben is láthatjuk majd.

A történetben Bouttella egy ősi sivatagi birodalom frissen feltámadt hercegnőjét alakítja majd, akit valószínűleg az a régészlány támaszt majd fel véletlenül, akit Annabelle Wallis alakít. Tom Cruise egy speciális alakulatnál szolgáló katonatisztként segít neki. A rendező J.J. Abrams egyik régi barátja és harcostársa, Alex Kurtzman, aki korábban a Transformers-széria, a Star Trek-filmek és a Cowboyok és űrlények írójaként lett ismert. Premier: 2017. június 9-én. (via Movieweb)