Rossz Miley, Rossz!

Szegény Miley Cyrus lesz az új Lindsay Lohan, hiszen mindent megtesz, hogy az egész világot megbotránkoztassa, és leszámoljon régi alteregójával, a cuki tinibálvány Hannah Montanával.

Miley Cyrus legutóbb azzal hökkentette meg rajongóit és a nagyérdeműt, hogy benevezett egy pornófilmes fesztiválra. Igaz, mostanában Miley – született Destiny Hope Cyrus –talán keveseket hökkent meg igazán, hiszen már egy ideje igyekszik botrányosan viselkedni, de azért megmarad az elfogadható keretek között, A „szakmai” körökben elismert NYC Porn Film Festivalra a 22 éves énekesnő egy ún. bondage, vagyis megkötözős kisfilmmel pályázott, amit a meghökkent szervezők rögtön el is fogadtak – jól jön az a plusz publicitás, amit az ügy generál -, és ez első hallásra elég merésznek hangzik. Igaz, a kérdéses videó, amely aTongue Tied, azaz Gúzsba kötött nyelv címet viseli, még tavaly májusban készült és szerepelt Miley Bangerz nevű turnéján, mint audiovizuális aláfestés, és kifejezetten szexjelenet nincs benne, sőt, még másik szereplő sem. A fekete-fehér, szado-mazó stílusjegyeket megidéző filmben csak Miley-t látjuk táncolni és vonaglani különböző bőrcuccokban vagy azok nélkül, néha csak némi szigetelőszalaggal leragasztva, néha pedig festékkel – vagy olajjal? – leöntve. Mindez a vagy 20-25 évvel korábbi Madonnát idézi, csak nem olyan telten nőies, viszont nem is annyira botrányos, mint ahogy azt a február 27.-én kezdődő fesztivál és maga Miley reméli.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu