Salma Hayek vagy Jessica Alba a jobb nő?

Iszonyúan nehéz választás elé áll Pierce Brosnan a Szerelem, angolosan című vígjátékban.

Jó dolog, ha valaki még 60 évesen is sármos, mint James Bond, mert akkor olyan könnyed romkomokat forgathat, mint Pierce Brosnan 2014-ben: a Szerelem, angolosan című vígjátékban ugyanis Jessica Alba a feleségét, Salma Hayek pedig az új csaját alakította! Akik ráadásul egy bombázó testvérpárt alakítanak a történetben, és ebből naná, hogy egy rakás félreérthető, vicces szituáció kerekedik.

Ezzel nagyjából el is mondtunk mindent a filmről, amiben nemcsak a mexikói kertész, de a férfi nézők is örülhetnek, hogy Jessica Alba több jelentben is csak egy szál pendelyben vagy bikiniben mászkál:

Salma Hayek pedig az egyik jelenetben meztelenül fut végig a sokhálószobás házon és csobban a kerti medencében, mert nem akar lebukni Jessica Alba előtt, hogy két perccel korábban még Pierce Brosnannel huncutkodott az ágyban.

A keretsztori ehhez a sok vetkőzéshez annyi, hogy egy nőfaló angol professzor (Pierce Brosnan) úgy dönt, ideje családot alapítani az egyik szuperdögös tanítványával, Kate-tel (Jessica Alba). Meg is születik a közös gyerekük, csakhogy a fiatal lány végül elhagyja az őszülő férfit egy fiatalabb kedvéért, aki emiatt egy kicsit iszákos lesz, csapnivaló apává válik, így Kate kénytelen odarendelni mellé a bővérű nővérét (Salma Hayek) gyerekfelügyelőnek. Aki természetesen nemcsak egy kiabáló mexikói házvezetőnő lesz a szoknyabolond professzor számára...

 
Ki a dögösebb?
Jessica Alba
Salma Hayek
online surveys