Sandra Bullock visszavonul

De csak ideiglenesen, hogy többet lehessen a családjával.

Nem sokat lazsált az elmúlt években Sandra Bullock, két top 10-es filmet is gyártott a Netflixnek (a Madarak a dobozban 2018-ban, a Megbocsáthatatlan tavaly jött ki), emellett forgatott akciófilmet Brad Pitt-tel (a Bullet Train július 15-én kerül mozikba) és jövő héten debütál a dzsungeles kalandfilmje Channing Tatummal (Az elveszett város).

Az 57 éves színésznő az Entertainment Tonightnak most úgy nyilatkozott, hogy egy időre visszavonul, hogy több időt tölthessen a családjával.

Nagyon komolyan veszem a munkám, amikor dolgozom, nálam ez egy 24 órás elköteleződés” -

fogalmazott, hozzátéve, hogy mostantól a gyerekeivel és a családjával akar lenni ugyanolyan intenzitással. Arról nem beszélt, hogy mikor térne vissza.

A színésznőnek két fogadott gyereke van. A fiát három hónaposan adoptálta 2010-ben, lánya, Laila pedig kétéves volt, amikor magához vette 2015-ben.

Bullock egy Jada Pinkett Smith-nek adott tavalyi interjújában mesélt arról, hogy mindig is tudta, hogy szeretne anyává válni, de azt is, hogy nem fiatalon. Fia, Louis még csak 10 napos volt, amikor először a karjaiba vehette, és azonnal tudta, hogy „ez az én utam.”

A színésznő szerint mindkét gyereke pont a megfelelő időben lépett be az életébe, hozzátéve, hogy a családja „sokszínű és kevert, szerető, megértő és kicsit lökött.”

Ilyen egy család.”

via: Independent