Sharon Stone sorozatot kapott

Az Egyesült Államok különleges hatalommal felruházott alelnökét alakítja az Agent X című sorozatban a rendkívüli IQ-val felruházott egykori szexikon, aki azért most is elég jól néz ki.

Már tavaly szeptemberbe tudni lehetett, hogy a TNT tévétársaság pilot epizódot rendelt az Agent X – vagyis X ügynök – című sorozathoz, és az érintett felek most már aláírták a tíz epizódra, vagyis az első évadra szerződést is. A történet szerint az Egyesült Államok alapítása óta létezik egy titkos szervezet, egész pontosan egy személy, aki a rendkívüli krízis idején akár az alkotmányt és a törvényt is megkerülve, minden lehetséges eszközt igénybe véve az ország és az elnök biztonságát.  Az illető személyazonossága ismeretlen, csupán X ügynökként ismerik, és egyes egyedül az alelnöknek felel. A széria egyik főszereplője az USA soros alelnökét, Natalie Maccabee-t alakító Sharon Stone. Karaktere tulajdonképpen elhunyt férje helyett tölti be az alelnöki posztot, amiről sokáig azt hitte, csupán ceremoniális funkcióval bír, ám egy nap megismeri igazi feladatát és találkozik X ügynökkel is. A sorozat ötletét annak idején úgy adták el a TNT-nek, mint A nemzet aranya és a Bourne-rejtély keresztezése, ami nem véletlen, hiszen a forgatókönyvet az a William Blake Herron írta, aki az első Borune-filmet is jegyezte, a pilot epizódot pedig Peter O'Fallon (A férjem védelmében, Doktor House) rendezte, és a szereplők közt megtaláljuk Jeff Hephnert és Gerald McRaney-t is. Ami pedig a titkos alelnöki funkciót illeti, hátborzongató belegondolni, hogy ezt a tisztet nem is olyan rég Dick Cheney töltötte be. A bemutató 2015 második felében várható.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu