Stifler mamája vagy 200 emberrel feküdt le az Amerikai pite után

Sokan nyilván sértőnek tartják, de Jennifer Coolidge boldog, hogy MILF lett.

Széles körben az Amerika pite terjesztette el a MILF (a Mom I'd Like to Fuck rövidítése) kifejezést, nálunk azonban valószínűleg később lett ismert, mert a magyar szinkronban az elég bumfordi "debasz"-nak fordították – bár a lényeg szinte ugyanaz.

A fiilmben Stifler mamáját illették ezzel a kifejezéssel, és a szerepet alakító Jennifer Coolidge magánéletét igencsak felvirágoztatta, hogy hivatalosan is MILF lett. Így vallott erről a Variety-nek:

Rengeteg MILF-et játszottam, és temérdek szexuális élményt kaptam az Amerikai pitétől. Nagyon sok jótéteménye volt annak a filmnek. Úgy értem, most lenne vagy 200 olyan ember, akivel soha nem feküdtem volna le.

 

Az Amerikai pite mellett Mike White rendező A Fehér Lótusz című minisorozatának is sokat köszönhet, ugyanis utóbbi önbizalmat adott neki:

A legszomorúbb dolog az életben az, ahogy döntesz magadról. Ha nem kapok nagyszerű szerepeket, arra a következtetésre jutok, hogy az emberek azt hiszik, hogy képtelen vagyok erre. És akkor el is döntöm, hogy képtelen vagyok erre. Valójában szükséged van egy Mike White-ra, aki bejön, és azt mondja: "Szerintem képes vagy erre".

 

(Forrás: Vulture)