Szemetelés a Szigeten

Hogy lehet 450 ezer ember szemetét eltakarítani?

Az már kiderült, hogy az idei fesztiválon is nagyon jó volt a hangulat, voltak jó programok, amikre érdemes volt kimenni. Lehetett jókat enni és inni, jó sok pénzért cserébe. Meg persze egyéb szórakozási lehetőségeket is ki lehetett próbálni az esti bulizáson kívül, mint például gyilkos robotokat megállítani vagy összeházasodni bárkivel és bármivel.

Viszont a napokon át tartó bulizás nem csak móka és kacagás. Komoly munka például azoknak, akik a Sziget tisztaságáért felelnek. Ahhoz, hogy nem ússzon a szemétben az egész terület, a fesztiválozók segítsége, tudatossága is nagyon kell(ene). A legtöbb hulladék ugyanis a sátrak környékén a kempingben gyűlik össze. Ez az egyik probléma. Szerencsére az elhasznált poharak, dobozok begyűjtésére, újrahasznosítására viszont elég jó rendszert találtak ki, amit a kitelepült árusok is igénybe tudnak venni. 

Íme, így működik a szemétgazdálkodás a Szigeten:

Nézd meg a többi Szigeten készült videónkat is és iratkozz fel a csatornánkra!

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu